Sur Yapı’dan Konut Seferberliğine Büyük Destek

Sur Inşa, Emlak Konut GYO öncülüğünde ve Ev Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ile Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER) de desteğiyle gerçekleşen yeni konut seferberliğindeki yerini alıyor. “Dinç Türkiye İçin Birlik Vakti” söylemiyle ülke genelinde birçok firma ve projeyi kapsayan kampanyada Şubat ayı itibariyle sıfır peşinat ile 10 yıl için 0.45 vade ve 20 sene için 0.79 vade ile konut sahibi olmak mümkün…

Kampanyaya 3’ü yeni edinmek üzere 12 ayrı projesiyle dahil olan Sur Yapı, Emlak Ev GYO öncülüğünde başlatılan GYODER ve KONUTDER’in de desteklediği kampanyaya ilave olarak alaka gören ‘Olur Olur Bal Gibi Olur’ kampanyasıyla da alternatiflerini artırıyor.

Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, ülke ekonomisinin istikrarını koruması adına başlatılan ikinci büyük kampanyaya ilgi görebilen ‘Olur Olur Bal Gibi Olur’ kampanyasıyla da yardım oluyor. 20 yıl vadeli 0,79 ve 10 yıl vadeli 0,45 kredi oranı ve 15 sene vadeli 0,74 kredi oranı ile konut sahibi almak isteyenlere rahat karşılayan Sur Inşa, “Olur Olur Bal Gibi Olur” kampanyasını da dahil ederek dağıtılmış ödeme alternatifleri sunuyor. Sur Yapı, İstanbul’un iki farklı yakasında 9 ayrı ilçede 11 proje ve Bursa’da yer alan 1 proje ile kampanyaya katılıyor.

Sur Inşa’dan 0 Peşinat + 0 Faiz = 1 Ev!

Emlak Konut GYO’nun sunduğu 240 ay vade, 120 ay vade imkanının yanı sıra Sur Yapı, dileyenlere sıfır peşinat, sıfır faizle 60 ay vade ayırt edilemez ödeme fırsatı da sağlıyor. Sur Inşa buna ek olarak bütün ödeme seçeneklerinde sıfır peşinat imkanı sunarak kampanyasını farklılaştırıyor. Sur Yapı, 120 ay için 0.45 vade, 180 ay için 0.74 vade ve 240 ay için 0.79 vade seçenekleri ile peşinatsız konut sahibi yapıyor. Sur Yapı, kampanyaya ek olarak peşin ve peşin + banka kredili ödemelerde yüzde 10 + 10 indirim uyguluyor.
Sur Inşa’nın 3’ü yeni 12 projesinde 4423 ev, 400 A plus büro ve ticari bölge kampanya zarfında yer alıyor. Sur Inşa’nın her biri bulunduğu bölgeye değerinde katan Lavender Sancaktepe, Bahçeyaka Ispartakule, Sultanbeyli Gölbahçe Evleri ve İlkbahar, Güneşli Mirage Rezidans, Ümraniye Şehir Konakları ve Exen İstanbul, Eyüp Axis İstanbul, Bursa Marka Rezidans projeleri kampanya dahilinde yer alıyor. Kampanyada keza Sur Yapı’nın bu sene yeni yapı edeceği Kağıthane, Maltepe ve Koşuyolu projeleri de bulunuyor.

Kampanya ile konut alıcısına büyük fırsat sunduklarını belirten Sur Inşa Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “15 Temmuz sonrasında meslek dünyası olarak bir araya geldik ve ülkemizin refahı için büyük bir kampanya başlatarak ülke ekonomimize canlılık getirmiştik. Bütün Türkiye’ye yayılan ev alımı ile sektör olarak Ülke ekonomimizin içerisinde bulunduğu güç dönemin en az hasarla atlatılması için defalarca birlikte hareket ettik. O günden bu yandan Sur Yapı olarak yatırımlarımıza ve kampanyalarımıza ara vermedik. Hemen birlik ve beraberliğin devamı için ikinci bir kampanyaya başlıyoruz. “Dinç Türkiye İçin Birlik Vakti” söylemiyle başlayan kampanyada 60 ay, 120 ay, 180 ay ve 240 ay vade imkanları ile tüm Türkiye’ye yayılacak konut alımını, geniş kitleler için erişilebilir duruma getirmiş olacağız. Kampanya Şubat ayında başlayacak ve Mart ayı ardına kadar devam edecek. Ev elde etmek için en içten süre… Kampanya ile konut alıcısı kira öder gibi ev sahibi olacak” dedi.

Emlak Konut’un kampanyasına ilave olarak bütün ödeme modellerinde peşinatı sıfırlayarak kampanyaların farklılaştırdıklarını bildiren Elmas, “Olur Olur kampanyamız büyük ses getirdi. böylece Emlak GYO, GYODER ve KONUTDER’in başlattığı kampanyaya ilave olarak mevcut kampanyamızla da takviye vereceğiz” dedi.

Sur Inşa da iş dünyasındaki bu birliğe 7’den 70’e herkesi kucaklayan kampanyaya katılarak takviye veriyor. Ekonomiye ve gayrimenkul sektörüne önemli bir ivme ve hareketlilik kazandıracak ikinci kampanyada Sur Inşa ülke ekonomisine karşı sorumluluklarını yerine getirme hedefiyle yer alıyor.

5 Sene / 60 Ay 0 Peşinat ve 0 Faiz

10 Yıl / 120 Ay 0 Peşinat ve 0,45 Vade İmkanı

15 Sene / 180 Ay 0 Peşinat ve 0,74 Vade İmkanı

20 Sene / 240 Ay 0 Peşinat ve 0,79 Vade İmkanı
* Peşin ve peşin + banka kredili ödemelerde yüzde 10 + 10 indirim

Anadolu Yakası Ev ve Büro Projeleri:

LAVENDER:

Anadolu Yakası’nın en fazla layık kazanan ve tercih edilen bölgesi Sancaktepe’de satışına başlanan Lavender projesi, lokasyonu ile fayda sağlıyor. Üç cephesinden yola benzer olan projenin Tem otoyoluna da cephesi bulunuyor. Kuzey Marmara otoyoluna, seri tren hattına komşu konumda yer alan Lavender tamamlanmak üzere olan Çekmeköy – Sancaktepe metrosunun Samandıra durağının da yanı başında… Metro ağı ile Sancaktepe’den Üsküdar’a 20 dk. Yenikapı’ya 30 dk. Taksim’e ise 45 dk. da gidilebilecek.

ŞEHİR KONAKLARI:

Kent Konakları 200 milyon TL yatırım değeriyle 13 dönüm arazi üstüne Ümraniye’de inşa ediliyor. Kent Konakları, önemli anayollar ve temas yolları üzerinden İstanbul’un dört bir yanında süratli şekilde ulaşım imkậnı sunan, merkezi bir konumda yer alıyor. Şehir Halkı Konakları konut projesi, Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı üzerindeki istasyona yalnızca 600 metre uzaklıkta yer alıyor. Metrobüs ve otobüs hatlarıyla kesişen bu istasyon, Marmaray bağlantısıyla da projeyi toplu ulaşımın merkezine taşıyor.

GÖLBAHÇE EVLERİ:

Paşaköy gişeleri, Kuzey ormanları ve TEM otoyolunun yanı başında bulunan Gölbahçe Evleri, Ataşehir’e yaklaşık 10 dakika mesafede bulunuyor. Çabuk tren yapımı aralıksız 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu’na yakınlığıyla fayda sunan proje ayrıca, 100 dönümlük üniversite alanının yanı başında, 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi’ne ve ihale aşamasında olan metro hattına komşu konumda yer alıyor. Ayrıca Gölbahçe Evleri, yapımı devam eden ve Körfez Geçiş Köprüsü ile İstanbul-Bursa-İzmir arası mesafeyi kısaltacak otoyolun bağlantı yollarına çok yakın konumda bulunuyor.

İLKBAHAR:

3.köprü ile beraber Anadolu yakasının hızla büyüyen ilçesi Sultanbeyli’de yükselen İlkbahar, Ataşehir’e 10 dakika mesafede bulunuyor. Aileler için yaşam kompleksi olan İlkbahar, uygun fiyatlı dubleks ve bahçe teraslı daireleriyle uyarı çekiyor. Yeşilin her tonunu içinde barındıran projenin birinci ve ikinci etabı dubleks ve farklı katlarda yer alan teraslı daireleriyle geniş aileler için dört dörtlük bir hayat fırsatı sunuyor.

EXEN İSTANBUL:

Her iki boğaz köprüsüne olan yakınlığı ve merkezi lokasyonu ile dikkat çeken Exen İstanbul’da, 10 dönümlük meyve bahçeleri ile bezeli kendine özel bir koru, 3.500m²lik bölge üstünde yer alan sosyal tesis, 1.000m²lik fun golf sahası, çocuklar için özel tasarlanan macera parkuru ve daha birçok sosyal imkân, ilave vergi ödemeksizin ev sahiplerine hizmet veriyor.

Avrupa Yakası Ev ve Büro Projeleri:

AXİS İSTANBUL:

Ticari hayatın tam merkezinde yer alan Axis İstanbul ofis ve AVM projesi, konumu ve ulaşım ağlarına yakınlığıyla da menfaat sağlıyor. A Plus ofislerin bulunduğu Axis İstanbul projesinin ön girişinde Bayrampaşa Metro İstasyonu, arkadaki girişinde ise Demirkapı Metro İstasyonu yer alıyor. Metrobüse sadece 600 metre mesafede yer alan Axis İstanbul’un yakınındaki Bayrampaşa Metro İstasyonu vasıtasıyla Atatürk Havalimanı, Taksim-Mecidiyeköy-Levent, Aksaray-Yenikapı-Sultanahmet-Sirkeci, Üsküdar-Kadıköy-Kartal gibi şehrin önemli finans, ticaret, sanayi, turizm, eğitim, kültür ve sanat merkezleri gibi noktalarına kolayca ulaşılabiliyor. Axis İstanbul’da resepsiyon ve concierge hizmetlerinin yanı sıra; geniş buluşma odaları, yeni tür sessiz çalışma odaları, IT hizmetleri, teknoloji, arşiv, hobi ve oyun odaları, vale hizmeti, Print Center, kargo-posta bölüştürme odası ve fitness center gibi çağdaş çalışma hayatının bütün gereksinimleri bir arada bulunuyor.

ISPARTAKUL BAHÇEYAKA:

Avrupa Yakası’nın çağdaş büyük kasaba dokusuna sahip bölgesi Ispartakule’de 220 milyon TL yatırımla Bahçeyaka Ispartakule projesinin inşası sürüyor. Kanal İstanbul projesine komşu konumdaki proje Avrupa Otoyolu Ispartakule gişelerinin de derhal yanı başında bulunuyor. Yapımı şipşak aralıksız Ispartakule metro istasyonuna yürüme mesafesindeki proje, 26 Ağustos’ta açılışı gerçekleştirilen Kuzey Marmara Otoyolu’nun da temas yollarının da yakınında yükseliyor. Sağlık Kent, 3. Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne de kolayca ulaşımın sağlandığı proje,  Atatürk Havalimanı’na da fazla yakın…

MİRAGE REZİDANS:

Ayrıcalıklı lokasyonu ile dikkat çeken Mirage Rezidans, Atatürk Havaalanı’nın yanı başında, TEM otoyolu ile E5 otoyolunun arasında ve Kanal İstanbul projesinin yakınında bulunuyor. İki milyon nüfusa sahip bölgede yer alan Mirage Rezidans, metro, metrobüs gibi toplu ulaşım ağlarının da yakınında yer alıyor. Sur Yapı Mirage, bu yıl tamamlanacak olan Kabataş – Mahmutbey metrosunun Kirazlı istasyonuna komşu ve hayata geçecek olan Ataköy – İkitelli raylı sisteminin yanı başında bulunuyor.

Bursa Konut ve Ofis Projeleri:

MARKA REZİDANS:

Sur Yapı’nın Bursa Nilüfer’de yapımına başladığı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nin yapımı şipşak sürüyor. Sosyal tesisleri, dağ manzarası, içerisinde sevilen ve seçkin ulusal ve uluslararası markalarının yer alacağı alışveriş merkezi ile Marka Rezidans, “lüks”ün Bursa’daki yeni simgesi haline gelecek. Sur Inşa Marka Alışveriş Merkezi, Bursa’da henüz mağazası bulunmayan dünyaca meşhur markaların tek randevulaşma noktası olma özelliği ile de Bursalılara ayrıcalıklar sunacak.
Gördüğü yoğun istek üstüne, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen ilave yatırımla birlikte 650 milyon TL yatırım büyüklüğüne ulaşan Sur Inşa Marka Rezidans ve AVM, 373 lüks rezidans dairesi, home ofisleri ve alışveriş merkezinde yer alan 250 mağazasıyla Bursa’nın en prestijli karma projesi…

sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment