Kültür ve Turizm Bakanlığı Memur Alımı İlanı


Kültür ve Turizm Bakanlığı Memur Alımı İlanı | KPSS Memur Alımı .active > a,.pagination > .active > a:hover, span.single-fgaleribackground:#dd3333 #bma-pager a.active img,.blok_b,.widgettitle,footer,.calsof,.postnp,ul#tab,.most li,.author_b,#menu li .sub-menu .menu-item-has-children a,#rma-pager li:hover img,.lymitem li:hover,.pagination > .active > a,.pagination > .active > a:hoverborder-color:#dd3333 .blok_b a ,i.onceki, i.sonraki,.sag_ok a, .sol_ok a,i#mma-slider-next,i#mma-slider-prev,i#sur-slider-prev,i#sur-slider-next,#mma-pager li a,i.sur-slider-prev2,i.sur-slider-next2,i.sur-slider-prev3,i.sur-slider-next3,span.homebutton:hover i,i#rma-slider-next,i#rma-slider-prev,.lymitem li a i,#currency .info span,.wtitle,.kategori li:hover icolor:#dd3333 #menu li:hover acolor:#dd3333!important ::selection background:#dd3333; color: white; ::-moz-selection background:#dd3333; color: white; ]]>
15:50 - Hukuk Büroları Sekreter Alımı Yapıyor 15:14 - TEMSA Personel Eleman Alımı 2017 11:48 - Yaşar Holding Personel Eleman Alımı 2017 12:22 - BEDAŞ Personel ve Eleman Alımı 2017 09:53 - Pegasus En Düşük Lise Mezunu Teknisyen Alıyor 20:40 - Lise Mezunu Personel Alımı 2017 12:22 - İkea Iş Dilekçe 2017 16:25 - TGS Personel Alımı Meslek Kullanım 23:04 - Havalimanı Emniyet Görevlisi Alımı 13:02 - Ulusal Savunma Bakanlığı Memur Alımı Yapıyor

KPSS Memur Alımı - KPSS Memur Alımı

Ana Sayfa İletişim Video Galeri Foto Galeri

DOLAR

Alış: 3.706

Satmak: 3.721

EURO

Alış: 3.957

Satmak: 3.973

GBP

Alış: 4.586

Satış: 4.620

ANKARA

Sisli

10°C

Diğer İller

ADANA ADIYAMAN AFYON AĞRI AKSARAY AMASYA ANKARA ANTALYA ARDAHAN ARTVİN AYDIN BALIKESİR BARTIN BATMAN BAYBURT BİLECİK BİNGÖL BİTLİS BOLU BURDUR BURSA ÇANAKKALE ÇANKIRI ÇORUM DENİZLİ DİYARBAKIR DÜZCE EDİRNE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP GİRESUN GÜMÜŞHANE HAKKARİ HATAY IĞDIR ISPARTA İSTANBUL İZMİR KAHRAMANMARAŞ KARABÜK KARAMAN KARS KASTAMONU KAYSERİ KIRIKKALE KIRKLARELİ KIRŞEHİR KİLİS KOCAELİ KONYA KÜTAHYA MALATYA MANİSA MARDİN MERSİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR NİĞDE ORDU OSMANİYE RİZE SAKARYA SAMSUN SİİRT SİNOP SİVAS ŞANLIURFA ŞIRNAK TEKİRDAĞ TOKAT TRABZON TUNCELİ UŞAK VAN YALOVA YOZGAT ZONGULDAK
Kategoriler
2016-12-15T17:09:44+00:00 Asıl Sayfa Meslek Başvurusu 15 Aralık 2016 18 Görüntüleme

Kültür ve Turizm Bakanlığı Memur Alımı İlanı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Memur Alımı İlanı
Paylaş (0) Tweetle (0) Paylaş (0) Gönder Gönder

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapıyor. İşte yayınlanan ilanın detayları

Kültür ve Turizm Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere Avukatlık Hizmetleri Sınıfında anlamsız yer alan 6 ncı dereceden 5, 9 uncu dereceden 15 edinmek üzere toplam 20 avukat kadrosuna devir gerçekleştirmek nedeniyle, Kültür ve Turizm Bakanlığı Hukuk Müşavirliği ile Avukatlık Sınav ve Tahsis Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde giriş (sözlü) sınavı yapılacaktır.

1 – ANTRE SINAVI TATBIK ŞARTLARI

Yalnızca sözlü olarak yapılacak giriş sınavına bulunma isteyenlerin aşağıdaki şartları taşımaları gerekir:

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde belirtilen genel şartları taşımak,

b) Son dilekçe tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış KPSSP3 puan türünden en düşük 70 puan almış elde etmek,

c) Hukuk Fakültelerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun almak,

ç) Dilekçe tarihinin son günü itibariyle avukatlık ruhsatnamesine sahip edinmek.

Sözlü sınava; KPSSP3 puanı en yüksek adaydan başlatmak üzere yapılan sıralamaya tarafından tayin yapılacak kadro sayısının beş katı (20×5=100) aday çağrılır. Son sıradaki aday ile eşdeğer puana sahip adaylar da sınava çağrılır.

2 – UYGULAMA ŞEKLİ VE YERİ

Giriş sınavı başvuruları elektronik ortamda internet yoluyla alınacaktır. Sınava bulunma isteyen adaylar, http://pdb.kulturturizm.gov.tr adresinin belli başlı sayfasında bulunan “Imtihan Başvuru Formu Sistemi” başlıklı linke tıklayarak “Avukatlık Giriş Sınavı Tatbik”nu doldurmak suretiyle başvurularını gerçekleştirecektir. Adayların sorunla karşılaşmamaları nedeniyle zorunlu işlemleri yapmadan önce, aynı sayfada yayınlanan “Imtihan Başvuru Kılavuzu”nu incelemeleri gerekmektedir.

Imtihan başvuruları Sınav Dilekçe Sisteminin 19/12/2016 tarihinde açılmasıyla başlayacak ve 30/12/2016 tarihi mesai saati bitiminde kapanacaktır.

Durumları, iş bu duyurunun birinci maddesinde öngörülen şartlara uygun olan adayların, 30/12/2016 günü mesai saati bitimine değin, “Sınav Kullanım Sistemi” ile giriş yapıp benzer sayfada yer alan kılavuzda kayıtlı şekilde başvurusunu yaparak Avukatlık Giriş Sınavı Başvuru çıktısı ve ekleri ile birlikte Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:50 100.Yıl-ANKARA adresinde bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığına elden veya posta yolu ile başvuru etmeleri gerekmektedir. Başvurusu elektronik ortamda yapılmadan gönderilen belgeler işleme alınmayacaktır.

Başvuru Formu formları ve eki belgelerin incelenmesi sonucu sözlü sınava katılmaya adalet şampiyon adayların listesi www.kulturturizm.gov.tr internet adresinde bildiri edilecek olup, adaylara ayrıca elektronik ortamda bildirim yapılacaktır.

Giriş sınavına katılacakların listesine, isim listesinin Bakanlık internet sitesinde ilanından itibaren beş gün içinde Personel Dairesi Başkanlığına yazılmış olarak itiraz edilebilir. Yapılan itirazlar Giriş Sınavı Komisyonunca, itiraz tarihinden itibaren en geç beş gün içerisinde sonuçlandırılır. Bu vakit, incelemenin gerekli kılması halinde azami on güne dek uzatılabilir.

3 – TATBIK SIRASINDA İSTENİLECEK BELGELER

Giriş sınavına yeralma isteyen adaylar “Avukatlık Giriş Sınavı Dilekçe”na aşağıdaki belgeleri eklerler:

a) Diploma ya da mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı örneği (eğitimini yurt haricen tamamlamış olanların diploma denklik belgesinin aslı veya tasdikli örneği).

b) Avukatlık ruhsatnamesinin aslı veya tasdikli örneği,

c) KPSS (B) sonuç belgesinin bilgisayar çıktısı,

ç) Özgeçmiş,

Yukarıda açıklanmış belgelerin, nemli imzalı “Avukatlık Giriş Sınavı Dilekçe” ekinde son başvuru tarihi (30/12/2016) mesai bitimine kadar Personel Dairesi Başkanlığına teslim edilmesi şarttır. Bu belgelerden (a) ve (b) sıralarında yer alanlar, aslı ibraz edilmek kaydıyla adı geçen Başkanlıkça ya da bulunulan ildeki İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilisince de onaylanabilecektir. Oysa, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce yapılacak onay işleminde, onaylayan görevlinin adı-soyadı ve unvanı, onay tarihi, aslının aynıdır ibaresi ile okunaklı bölüm mühür baskısının bulunması gerekmektedir.

Posta ile yapılan başvurularda, “Avukatlık Giriş Sınavı Başvuru” ile yukarıda belirtilmiş belgelerin eksiksiz olarak son başvuru formu tarihine (30/12/2016) değin Bakanlık genel evrakına ulaşmış olması gerekir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmaz.

4 – SINAV ŞEKLİ VE KONULARI

Sadece sözlü olarak yapılacak olan giriş sınavına girmeye yargı kazanan adaylar;

a) Anayasa Hukuku, Medeni Hukuk, Borçlar Hukuku, Uygar Yöntem Hukuku, Milletlerarası Hukuk, Idare Hukuku, Idari Yargılama Hukuku, Canice Hukuku, Suç Oluşturan Yöntem Hukuku, İcra ve İflas Hukuku, Meslek Hukuku, İnsan Hakları Hukuku, Ticaret Hukuku konularına ilişkin bilgi düzeyi,

b) Kavrama, muhakeme etme, özetleme ve ifade etme yeteneği,

c) Liyakati, temsilcilik kabiliyeti, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu,

ç) Özgüveni, ikna kabiliyeti ve inandırıcılığı,

d) Genel yetenek ve genel kültürü,

e) Bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı,

yönlerinden ayrı olarak puan verilmek suretiyle değerlendirilir.

5 – DEĞER BIÇME, İTİRAZ VE DEVIR

Adaylar, imtihan kurulu kadar iş bu ilanın 4 üncü maddesinin (a) bendi için elli puan, diğer bentlerde yazılı özelliklerin her biri için onar puan üzerinden değerlendirilir ve bahşedilen puanlar ayrı ayrı tutanağa geçirilir. bunun dışında sözlü imtihan ile ilgili herhangi bir kayıt sistemi kullanılmaz. Sözlü sınavda başarılı sayılmak için, Giriş Sınavı Komisyonu başkan ve üyelerinin yüz bütün puan üzerinden verdikleri puanların aritmetiksel ortalamasının en az yetmiş olması şarttır.

Galibiyet puanı en yüksek olan adaydan başlanmak suretiyle kayıtlı kadro sayısı dek başlıca namzet belirlenir. Alınacak avukat kadro sayısının yarısını geçmemek kaydıyla başarılı adaylar arasından başarı puanı sırasına tarafından değiştirme liste belirlenir.

Başarı sırasına göre oluşturulacak yerine geçen kimse aday listesi, imtihan sonuçlarının ilanından itibaren altı ay süre ile geçerlidir.

Giriş sınavında yetmiş ve üstünde puan almış edinmek, ana ve protez sıralamasına giremeyen adaylar için müktesep adalet teşkil etmez.

Adayların, atanmaları başarı derecesi sıralamasına göre ilgili mevzuat çerçevesinde yapılır.

Adaylar sınav sonuçlarına, imtihan sonuçlarının duyuru edilmesinden itibaren yedi gün içinde yazılı olarak Giriş Sınavı Komisyonuna (Personel Dairesi Başkanlığı yoluyla) itiraz edebilirler. İtirazlar, itiraz süresinin bitiminden itibaren Giriş Sınavı Komisyonu göre azami onbeş gün içerisinde incelenerek karara bağlanır. İtiraz sonucu adaya yazılı olarak bildirilir.

6 – SINAV YERİ VE TARİHİ

Yalnızca sözlü olarak yapılacak giriş sınavının; tarihi, saati ve yeri sonradan Bakanlığımız www.kulturturizm.gov.tr internet sitesinde duyuru edilecektir.

7 – GERÇEĞE AYKIRI IFADE

Giriş sınavını kazananlardan sınav tatbik formunda gerçeğe tutarsız beyanda bulunduğu ya da evrak verdiği saptama edilenlerin sınav sonuçları geçersiz sayılır ve atamaları yapılmaz. Atamaları yapılmış olsa deha iptal edilir. Bunlar hiçbir hak istek edemezler.

Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu ya da doküman verdiği tespit edilenler hakkında suç duyurusunda bulunulur. Bu şekilde Bakanlığı yanıltanlar millet görevlisi ise durumları çalıştıkları kurumlara da bildirilir.

8 – ANTRE SINAVINI KAZANANLARIN DUYURULMASI

Giriş sınavını kazananların listesi Bakanlığımız www.kulturturizm.gov.tr internet sitesinde bildiri edilecektir. Giriş sınavını şampiyon adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılacaktır.

9 – KADROLARIN BULUNDUĞU İLLER

 

İL SINIF DERECE ADET MERKEZ (ANKARA) AH 9 5 ANKARA AH 6 1 AYDIN AH 9 1 BALIKESİR AH 6 1 BURSA AH 9 1 ÇANAKKALE AH 6 1 DENİZLİ AH 9 1 EDİRNE AH 9 1 ERZURUM AH 9 1 ESKİŞEHİR AH 6 1 GAZİANTEP AH 9 1 MERSİN AH 9 1 KAYSERİ AH 9 1 ORDU AH 9 1 TOKAT AH 6 1 KARABÜK AH 9 1 TOPLAM: 20  
Tweet
Paylaş (0) Tweetle (0) Paylaş (0) Bayrak Direği Bayrak Direği
Etiketler:ankara Iş İlanlarıankara Meslek İlanları 2017ankara memur alımıankara memur alımı 2017avukat alımıavukat alımı 2017devlete memur alımıdevlete memur alımı 2017devlete personel alımıdevlete personel alımı 2017güncel Iş İlanlarıgüncel Meslek İlanları 2017güncel memur alımlarıgüncel memur alımları 2017İş bilgileriİş bilgisiİş İlanlarıİş İlanları 2017İş olsaİşim olsakamu Meslek İlanlarıkamu Iş İlanları 2017kamuya avukat alımıkamuya avukat alımı 2017kpss 70 memur alımıkpss 70 personel alımıkpss memur alımıkpss memur alımı 2017kpss personel alımıkpss personel alımı 2017kültür ve turizm bakanlığıkültür ve turizm bakanlığı avukat alımıkültür ve turizm bakanlığı avukat alımı 2017kültür ve turizm bakanlığı memur alımıkültür ve turizm bakanlığı memur alımı 2017kültür ve turizm bakanlığı personel alımıkültür ve turizm bakanlığı personel alımı 2017memurmemur habermemur netyeni memur alımlarıyeni memur alımları 2017yeni personel alımlarıyeni personel alımları 2017
Karayolları Genel Müdürlüğü Engelli Emekçi Alımı 2017
TPAO Işçi Personel Alımı İlanı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi ayrıntıları ile belirtmek istermisiniz? Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Uyarı! Kabahat teşkil edecek, illegal, tehditkar, can sıkıcı, hakaret ve küfür taşıyan, küçük düşürücü, onur kırıcı, kaba, pornografik, ahlaka tutarsız, kişilik haklarına hasar verici ya da sanki niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, yasal, cezai, yönetimsel mesuliyet içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Aynı Haberler

PTT 2 Bin 500 Personel Alımı 2017

PTT 2 Bin 500 Personel Alımı 2017

Zabıta Memuru ve İtfaiyeci Alımı Yapan Belediyeler

Zabıta Memuru ve İtfaiyeci Alımı Yapan Belediyeler

TUSAŞ İtfaiyeci Alımı Yapıyor

TUSAŞ İtfaiyeci Alımı Yapıyor

Çorum Osmancık SYDV Personel Alımı 2017

Çorum Osmancık SYDV Personel Alımı 2017

Maliye Bakanlığı Bilişim Personeli Alımı 2017

Maliye Bakanlığı Bilişim Personeli Alımı 2017

Aksaray İl Özel İdaresi Personel Alımı 2017

Aksaray İl Özel İdaresi Personel Alımı 2017

Kastamonu İl Özel İdaresi Personel Alımı 2017

Kastamonu İl Özel İdaresi Personel Alımı 2017

Anayasa Mahkemesi Personel Alımı 2017

Tüzük Mahkemesi Personel Alımı 2017

PTT Personel Alımı 2017 Yılında Ne Zaman Yapılacak?

PTT Personel Alımı 2017 Yılında Ne Vakit Yapılacak?

Ceza Tevkifevleri İnfaz Koruma Memuru Alımı Yapacak

Ceza Tevkifevleri İnfaz Koruma Memuru Alımı Yapacak

Zorlu Holding Personel Alımı İş İlanları 2016

Engebeli Holding Personel Alımı Iş İlanları 2016

Apple Türkiye Personel Alımı İş İlanları 2017

Apple Türkiye Personel Alımı Iş İlanları 2017

Son Haberler

Gratis Satış Danışmanı Alımı Yapıyor

Gratis Satış Danışmanı Alımı Yapıyor

Selçuk Ecza Deposu Personel Alımı 2017

Selçuk Ecza Deposu Personel Alımı 2017

Bakan Açıkladı PTT 2 Bin 500 Personel Alacak!

Bakan Açıkladı PTT 2 Bin 500 Personel Alacak!

İlginizi çekebilir

Enerji Bakanlığı Personel Alımı 2017

Enerji Bakanlığı Personel Alımı 2017

İletişim
KPSS Memur Alımı © Tüm Hakları saklıdır 2017, kaynak gösterilmeden içerik kopyalanamaz.
Tema Tasarım | Osgaka.com
sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment