Komiser yardımcılığı sınav sonuçları açıklandı


Güvenlik Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığınca Güvenlik Teşkilatının amir ihtiyacını karşılamak nedeniyle lisans mezunu polis memurları, başpolis memurları ve kıdemli başpolis memurları arasından (950) erkek ve (50) bayan almak üzere toplam (1000) Birincil derece amirlik eğitimi adayı alınacaktır. Bu hususta Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü kadar 29 Kasım 2015 tarihinde 81 il merkezinde yapılan yazılı imtahan (39760) adayın katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Yapılan yazılı imtahan sonuçları Polis Akademisi Başkanlığının http://www.pa.edu.tr/ internet sitesinden açıklanmıştır.

Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Antre ve Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 17. Maddesinin 3. Bendinde "Yazılı Imtahan Sonucuna kadar; belirlenen başarı puanı geçirmek koşuluyla, en yüksek puandan açtırmak üzere bu gruba ayrılan PAEM öğrenci kontenjan sayısının on katı kadar namzet başarılı sayılır" hükmü gereğince adayların başarı sıralaması en yüksek puandan aşağı doğru yapılmıştır. Başarılı sıralamasına giren adaylar ileriki tarihlerde yapılacak olan Fiziki Yeterlilik ve Görüşme Sınavlarına çağırılacaklardır.

Adaylar yazılı imtahan sonuçlarını, Polis Akademisi Başkanlığının http://www.pa.edu.tr/ internet sitesinden T.C. kimlik numarası ve sicilini girerek öğrenebileceklerdir. Bu izah etme, Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Antre ve Eğitim-Öğretim Yönetmeliği hükümleri uyarınca adaylara bildiri niteliğinde olup, imtihan sonuçları hakkında ayrıca açıklama ve adayların kendilerine yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Tarih Taraf Açıklama 08.12.2015 ÜNİVERSİTE Sınav Sonuçlarının AKADEMI' ye İletilmesi 08.12.2015 YÜKSEKOKUL Sınav Sonuçlarının ADAY' lara Duyurulması 09/10.12.2015 ÜNİVERSİTE Sınav Sonuç İtirazlarının (Somut Hataya Dair) Alınması (http://sinav.anadolu.edu.tr/sb/) 14.12.2015 ÜNİVERSİTE Imtihan Netice İtirazlarının Değerlendirilmesi ve Sonuçların AKADEMI' ye İletilmesi 15.12.2015 AKADEMI İtiraz Sonuçlarının ADAY'lara Duyurulması

Başarılı adaylar, Somut Yeterlilik ve Mülakat Sınavları için Sınav Giriş Belgesini

25 Aralık 2015 tarihinden itibaren http://www.pa.edu.tr adresinden alabileceklerdir.

Birincil Derece Amirlik Eğitimi Öğrenci Adayı Yazılı Imtahan Sonuçları İçin Tıklayınız.

Adayların Memurlar.net formundaki paylaşımları için TIKLAYINIZ

sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment