Emniyet Genel Müdürlüğü Teknisyen Alımı 2017


Emniyet Genel Müdürlüğü Teknisyen Alımı 2017 | KPSS Memur Alımı .active > a,.pagination > .active > a:hover, span.single-fgaleribackground:#dd3333 #bma-pager a.active img,.blok_b,.widgettitle,footer,.calsof,.postnp,ul#tab,.most li,.author_b,#menu li .sub-menu .menu-item-has-children a,#rma-pager li:hover img,.lymitem li:hover,.pagination > .active > a,.pagination > .active > a:hoverborder-color:#dd3333 .blok_b a ,i.onceki, i.sonraki,.sag_ok a, .sol_ok a,i#mma-slider-next,i#mma-slider-prev,i#sur-slider-prev,i#sur-slider-next,#mma-pager li a,i.sur-slider-prev2,i.sur-slider-next2,i.sur-slider-prev3,i.sur-slider-next3,span.homebutton:hover i,i#rma-slider-next,i#rma-slider-prev,.lymitem li a i,#currency .info span,.wtitle,.kategori li:hover icolor:#dd3333 #menu li:hover acolor:#dd3333!important ::selection background:#dd3333; color: white; ::-moz-selection background:#dd3333; color: white; ]]>
15:50 - Hukuk Büroları Sekreter Alımı Yapıyor 15:14 - TEMSA Personel Eleman Alımı 2017 11:48 - Yaşar Holding Personel Eleman Alımı 2017 12:22 - BEDAŞ Personel ve Eleman Alımı 2017 09:53 - Pegasus Minimum Lise Mezunu Teknisyen Alıyor 20:40 - Lise Mezunu Personel Alımı 2017 12:22 - İkea Iş Başvuru 2017 16:25 - TGS Personel Alımı Iş Tatbik 23:04 - Havalimanı Emniyet Görevlisi Alımı 13:02 - Ulusal Savunma Bakanlığı Memur Alımı Yapıyor

KPSS Memur Alımı - KPSS Memur Alımı

Belli Başlı Sayfa Irtibat Video Galeri Foto Galeri

DOLAR

Alış: 3.706

Satmak: 3.721

EURO

Alış: 3.957

Satış: 3.973

GBP

Alış: 4.586

Satmak: 4.620

ANKARA

Sisli

10°C

Diğer İller

ADANA ADIYAMAN AFYON AĞRI AKSARAY AMASYA ANKARA ANTALYA ARDAHAN ARTVİN AYDIN BALIKESİR BARTIN BATMAN BAYBURT BİLECİK BİNGÖL BİTLİS BOLU BURDUR BURSA ÇANAKKALE ÇANKIRI ÇORUM DENİZLİ DİYARBAKIR DÜZCE EDİRNE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP GİRESUN GÜMÜŞHANE HAKKARİ HATAY IĞDIR ISPARTA İSTANBUL İZMİR KAHRAMANMARAŞ KARABÜK KARAMAN KARS KASTAMONU KAYSERİ KIRIKKALE KIRKLARELİ KIRŞEHİR KİLİS KOCAELİ KONYA KÜTAHYA MALATYA MANİSA MARDİN MERSİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR NİĞDE ORDU OSMANİYE RİZE SAKARYA SAMSUN SİİRT SİNOP SİVAS ŞANLIURFA ŞIRNAK TEKİRDAĞ TOKAT TRABZON TUNCELİ UŞAK VAN YALOVA YOZGAT ZONGULDAK
Kategoriler
2016-12-26T18:07:17+00:00 Başlıca Sayfa Işçi Alımı 26 Aralık 2016 20 Görüntüleme

Emniyet Genel Müdürlüğü Teknisyen Alımı 2017

Emniyet Genel Müdürlüğü Teknisyen Alımı 2017
Paylaş (0) Tweetle (0) Paylaş (0) Gönder Bayrak Direği

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI

GÜVENLIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE

ALINACAK KADROLU PERSONEL

(ELEKTRİK TEKNİSYENİ) BILGIN İLANI

(2016 – 10. DÖNEM)

1. GENEL HUSUSLAR

a) Güvenlik Hizmetleri Sınıfı Dıştan Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliği çerçevesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu dahilinde değişik illerde görevlendirilmek üzere merkez ve taşra teşkilatına Kadrolu statüde personel (Elektrik Teknisyeni) alımı yapılacaktır. Imtihan Komisyonunca yapılacak sözlü ve/ya da uygulamalı imtihan sonucuna göre alım yapılacak personel kontenjanı ve nitelikleri EK-1 de belirtilmiştir.

b) Adaylara devir onayları hariç yapılacak bütün tebligatlar ve duyurular, www.egm.gov.tr internet adresinden yapılacak olup adaylara ayrıca yazılmış tebligat gönderilmeyecektir.

c) Bütün aşamalarda dilekçe şartlarını taşımadıkları belli ki adayların işlemleri iptal edilecektir.

ç) İşlemler başvurulan İl Güvenlik Personel Şube Müdürlüğü göre Personel Veri Sistemine kayıt edilecek olup, adaya “Uygulama” çıktısı imzalatılarak bir örneği verilecektir. Sözlü ve/ya da uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylar imzaladıkları bu “Tatbik” nu sınava getirmek zorundadır. Adaylar Başvuru Formu Formunda aksaklık görmesi halinde görevli personele düzelttirilip, her tarafta imzalayacaklardır. (Kullanım formundaki bilgiler yapılacak işlemlere başlıca alınacak olup, demeç edilen hatalı bilgilerden adayın kendisi sorumlu olacaktır.)

d) Merkezi imtihan puanı olarak sadece 2016 yılında yapılan KPSS-P94 puanı başlıca alınacaktır.

e) Imtihan komisyonu, değerleme neticesinde herhangi bir adayı başarılı bulmaması halinde adayların tamamını eleme tasarrufuna sahiptir.

f) Sözlü ve/ya da uygulamalı sınavda başarılı olup atanmaya adalet şampiyon adayların atamalarının yapıldığı birimde “Emniyet Teşkilatında Güvenlik Hizmetleri Sınıfı Dışarıya Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliği”ne tarafından en düşük 3 sene çalışmaları gerekmekte olup, başvuruda bulunacak adayların bu hususu göz önünde bulundurarak tercihlerini yapmaları gerekmektedir.

2. ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR

Başvuruda bulunacak adayların Emniyet Teşkilatında Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışarıda Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliği çerçevesinde belirlenen aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir:

a. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde açıklanmış şartları taşımak,

b. Atanmak istediği unvanla ilgili olarak ILAVE-1 de belirtilen öğrenim şartı ve öteki nitelikleri taşımak,

c. Sağlık Durumu Yönetmeliğinde belirtilmiş sıhhat şartlarını taşımak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Güvenlik Teşkilatına atanmaya hak şampiyon adaylardan istenilecek)

d. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu almak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak şampiyon adaylardan istenilecek)

e. Güvenlik Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/ya da uygulamalı sınavda başarılı

almak.

3) UYGULAMA YERİ VE SEKLİ:

Adaylar yapılacak olan sözlü ve/ya da uygulamalı sınava bulunma nedeniyle;

a) Kimlik belgesi,

b) Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf,

c) İstenilen eğitim durumuna ait diploma/mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi veya noter tasdikli sureti (diploma/mezuniyet belgesinin aslının ibraz edilmesi durumunda, fotokopisi onaylandıktan sonra iade edilecektir. Diploma ve mezuniyet belgesi haricindeki belgeler kabul edilmeyecektir.)

d) KPSS Netice belgesinin aslı veya internet çıktısının örneği ile birlikte bulundukları illerin İl Güvenlik Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne kişisel olarak başvuracaklardır.

Başvurular 16/01/2017 – 20/01/2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

4) SÖZLÜ VE/YA DA UYGULAMALI SINAVIN SEKLİ, TARİHİ. YERİ VE KONULARI

2016 yılı KPSS-P94 puanına tarafından yapılacak olan sıralamada en yüksek puandan açtırmak üzere alınacak personel sayısının 5 (beş) katı dek namzet sözlü ve/ya da uygulamalı sınava çağrılacaktır. Son sıradaki namzet ile aynı puana sahip olan adayların tamamı sözlü ve/ya da uygulamalı sınava çağrılacaktır.

Sözlü ve/veya uygulamalı sınava girmeye hak kazananların, sınav yerleri ve imtihan tarihleri www.egm.gov.tr internet adresinde bildiri edilecek olup, adaylar T.C. kimlik numarası, adı ve soyadı bilgilerini sisteme girerek kullanım sonucuna ulaşabilecektir.

Başvuruda bulunan adaylardan, belirtilmiş şartları taşıyanlar, sözlü ve/ya da uygulamalı sınava çağrılacaktır.

Sözlü ve/veya uygulamalı imtihan adayların;

a) Mesleki data ve mesleki yeteneği,

b) Bir konuyu kavrayıp özetleme, ifade etme yeteneği, mantıklı düşünme gücü,

c) Genel yetenek ve genel kültürü,

ç) Tutum ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu,

d) Özgüveni, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı, yönlerinden değerlendirilerek gerçekleştirilecektir.

5) KESIN BASARI LİSTESİ

a) Muhakkak galibiyet listesi, sözlü ve/veya uygulamalı sınavdan daha sonra belirlenecek olup, adayların merkezi sınav (2016 yılı KPSS-P94) ile sözlü ve/veya uygulamalı sınavda aldıkları puanların aritmetiksel ortalamasına kadar en yüksek puandan başlanarak sıralanacaktır.

b) Puanları eşit olan adaylardan, merkezi sınavda aldığı puan yüksek olan, bunun da eşitliği halinde yaşı büyük olan aday üst sırada yer alacaktır.

c) Hesaplanan sıralamaya kadar atanmaya yargı kazanan adaylar belirlenecektir. Ayrıca yerine koyma namzet belirlenmeyecektir.

6) SONUÇLARA İTİRAZ

Adaylar, sonuçlara ilan tarihinden itibaren yedi gün içinde Güvenlik Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığına başvuru formu ile müracaat etmek suretiyle itiraz edebilirler. Bu itirazlar sınavı yapan bölüm tarafından maksimum on gün içinde sadece maddesel kusur bakımından incelenir ve sonuç adaya yazılmış olarak bildirilecektir.

7) SINAVI KAZANANLARIN ATANMASI

a) Sınavı kazananların yerleştirilmeleri, emin galibiyet listesindeki sıraya tarafından yapılacaktır.

b) Yerleştirilmeleri yapılan adaylardan istenilen sıhhat kurulu raporu ile güvenlik soruşturması ve kayıtlar araştırmalarının olumlu neticelenmesini müteakip yerleştirildikleri yerlere atamaları yapılacaktır.

c) Devir şartlarını taşımayanlar ile atama şartlarını taşımadıkları sonradan tespit edilenlerin atamaları iptal edilecektir.

d) Ataması yapılanlardan, vazgeçenler ile geçerli bir mazereti olmaksızın kanuni süresi içerisinde görevine başlamayanların atamaları iptal edilecektir.

DUYURU OLUNUR.

 
Tweet
Paylaş (0) Tweetle (0) Paylaş (0) Bayrak Direği Bayrak Direği
Etiketler:2017 ocak ayı memur alımları2017 ocak ayı personel alımlarıegmegm memur alımıegm personel alımıelektrik teknisyeni alımıelektrik teknisyeni alımı 2016elektrik teknisyeni alımı 2017emniyet genel müdürlüğüemniyet genel müdürlüğü elektrik teknisyeni alımıemniyet genel müdürlüğü elektrik teknisyeni alımı 2017emniyet genel müdürlüğü memur alımıemniyet genel müdürlüğü memur alımı 2016emniyet genel müdürlüğü memur alımı 2017emniyet genel müdürlüğü personel alımıemniyet genel müdürlüğü personel alımı 2016emniyet genel müdürlüğü personel alımı 2017kadrolu memur alımıkadrolu memur alımı 2016kadrolu memur alımlarıkadrolu personel alımıkadrolu personel alımı 2016lise mezunu memur alımılise mezunu memur alımı 2016lise mezunu memur alımı 2017lise mezunu personel alımılise mezunu personel alımı 2016lise mezunu personel alımı 2017memur alımı 2017ortaöğretim mezunu memur alımıortaöğretim mezunu personel alımıpersonel alımı 2017
Maliye Bakanlığı Personel Alımı 2017
Emniyet Genel Müdürlüğü Aşçı Alıyor

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi ayrıntıları ile belirtmek istermisiniz? Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Dikkat! Kabahat teşkil edecek, kanunsuz, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, vahşi, pornografik, ahlaka aykırı, şahsiyet haklarına hasar verici ya da yarı niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, yasal, cezai, yönetimle ilgili yükümlülük içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Aynı Haberler

OYAK Renault Fabrikası İşçi Alımı

OYAK Renault Fabrikası Işçi Alımı

Türkiye Taşkömürü Kurumu İşçi Alımı 2017

Türkiye Taşkömürü Kurumu Işçi Alımı 2017

Milli Savunma Bakanlığı İlköğretim Mezunu İşçi Alıyor

Ulusal Savunma Bakanlığı İlköğretim Mezunu Emekçi Alıyor

Polimeks İnşaat İşçi ve Personel Alımı 2017

Polimeks İnşaat Emekçi ve Personel Alımı 2017

Jandarma Temizlik Görevlisi Alımı Yapıyor

Jandarma Temizleme Görevlisi Alımı Yapıyor

Karayolları Genel Müdürlüğü 11 Daimi İşçi Alıyor

Karayolları Genel Müdürlüğü 11 Daimi Emekçi Alıyor

Karayolları İşçi Alımı Şartları 2017

Karayolları Işçi Alımı Şartları 2017

Spor Toto Teşkilatı İşçi Alıyor

Spor Toto Teşkilatı Işçi Alıyor

İlköğretim Mezunu Bekçi Alımı Yapılıyor

İlköğretim Mezunu Bekçi Alımı Yapılıyor

Karayolları Genel Müdürlüğü İşçi Alımı

Karayolları Genel Müdürlüğü Işçi Alımı

Emniyet Genel Müdürlüğü Aşçı Alıyor

Emniyet Genel Müdürlüğü Aşçı Alıyor

Kaynaşlı Belediyesi İşçi Alımı 2017

Kaynaşlı Belediyesi Emekçi Alımı 2017

Son Haberler

Gratis Satış Danışmanı Alımı Yapıyor

Gratis Satış Danışmanı Alımı Yapıyor

Selçuk Ecza Deposu Personel Alımı 2017

Selçuk Ecza Deposu Personel Alımı 2017

Bakan Açıkladı PTT 2 Bin 500 Personel Alacak!

Bakan Açıkladı PTT 2 Bin 500 Personel Alacak!

İlginizi çekebilir

Karayolları İşçi Alımı Şartları 2017

Karayolları Işçi Alımı Şartları 2017

Irtibat
KPSS Memur Alımı © Bütün Hakları saklıdır 2017, kaynak gösterilmeden içerik kopyalanamaz.
Tema Tasarım | Osgaka.com
sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment