Spor Genel Müdürlüğü Memur Alımı 2017


Spor Genel Müdürlüğü Memur Alımı 2017 | KPSS Memur Alımı .active > a,.pagination > .active > a:hover, span.single-fgaleribackground:#dd3333 #bma-pager a.active img,.blok_b,.widgettitle,footer,.calsof,.postnp,ul#tab,.most li,.author_b,#menu li .sub-menu .menu-item-has-children a,#rma-pager li:hover img,.lymitem li:hover,.pagination > .active > a,.pagination > .active > a:hoverborder-color:#dd3333 .blok_b a ,i.onceki, i.sonraki,.sag_ok a, .sol_ok a,i#mma-slider-next,i#mma-slider-prev,i#sur-slider-prev,i#sur-slider-next,#mma-pager li a,i.sur-slider-prev2,i.sur-slider-next2,i.sur-slider-prev3,i.sur-slider-next3,span.homebutton:hover i,i#rma-slider-next,i#rma-slider-prev,.lymitem li a i,#currency .info span,.wtitle,.kategori li:hover icolor:#dd3333 #menu li:hover acolor:#dd3333!important ::selection background:#dd3333; color: white; ::-moz-selection background:#dd3333; color: white; ]]>
15:50 - Hukuk Büroları Sekreter Alımı Yapıyor 15:14 - TEMSA Personel Eleman Alımı 2017 11:48 - Yaşar Holding Personel Eleman Alımı 2017 12:22 - BEDAŞ Personel ve Eleman Alımı 2017 09:53 - Pegasus Minimum Lise Mezunu Teknisyen Alıyor 20:40 - Lise Mezunu Personel Alımı 2017 12:22 - İkea Meslek Tatbik 2017 16:25 - TGS Personel Alımı Iş Başvuru Formu 23:04 - Havaalanı Emniyet Görevlisi Alımı 13:02 - Milli Savunma Bakanlığı Memur Alımı Yapıyor

KPSS Memur Alımı - KPSS Memur Alımı

Başlıca Sayfa Irtibat Video Galeri Foto Galeri

DOLAR

Alış: 3.706

Satmak: 3.721

EURO

Alış: 3.957

Satış: 3.973

GBP

Alış: 4.586

Satmak: 4.620

ANKARA

Sisli

10°C

Diğer İller

ADANA ADIYAMAN AFYON AĞRI AKSARAY AMASYA ANKARA ANTALYA ARDAHAN ARTVİN AYDIN BALIKESİR BARTIN BATMAN BAYBURT BİLECİK BİNGÖL BİTLİS BOLU BURDUR BURSA ÇANAKKALE ÇANKIRI ÇORUM DENİZLİ DİYARBAKIR DÜZCE EDİRNE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP GİRESUN GÜMÜŞHANE HAKKARİ HATAY IĞDIR ISPARTA İSTANBUL İZMİR KAHRAMANMARAŞ KARABÜK KARAMAN KARS KASTAMONU KAYSERİ KIRIKKALE KIRKLARELİ KIRŞEHİR KİLİS KOCAELİ KONYA KÜTAHYA MALATYA MANİSA MARDİN MERSİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR NİĞDE ORDU OSMANİYE RİZE SAKARYA SAMSUN SİİRT SİNOP SİVAS ŞANLIURFA ŞIRNAK TEKİRDAĞ TOKAT TRABZON TUNCELİ UŞAK VAN YALOVA YOZGAT ZONGULDAK
Kategoriler
2017-01-01T16:50:55+00:00 Başlıca Sayfa Iş Başvurusu 1 Ocak 2017 9 Görüntüleme

Spor Genel Müdürlüğü Memur Alımı 2017

Spor Genel Müdürlüğü Memur Alımı 2017
Paylaş (0) Tweetle (0) Paylaş (0) Gönder Bayrak Direği

AVUKATLIK GIRIŞ SINAVI İLANI

Genel Müdürlüğümüz hukuk hizmetlerinin etkili bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Spor Genel Müdürlüğü Hukuk Müşaviri ve Avukatlık Antre Sınavı ve Devir Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde, merkez ve taşra teşkilatında manâsız bulunan ve aşağıdaki tabloda tayin yeri, adedi ve kadro derecesi yazılı toplam 20 (yirmi) Avukat kadrosuna ödev yapılması amacıyla 2016 KPSS (B) grubu KPSSP3 puan türü esas içerlemek suretiyle sözlü sınavla alım yapılacaktır.

BIRIM ADET DERECE Merkez Teşkilatı 10 6-9 Taşra Teşkilatı (*)Ankara (2)

Kocaeli (1)

Konya (1)

Balıkesir (1)

Mersin (1)

Trabzon (1)

Samsun (1)

Malatya (1)

Diyarbakır (1)

İl Müdürlüğü

* İllerin sıralaması Yeniden Yapılanma Bakanlığı kadar

belirlenen sosyo-idareli gelişmişlik

sıralaması başlıca alınarak yapılmıştır.

10 6-9

I. ANTRE SINAVINA BAŞVURU FORMU ŞARTLARI:

Sınava katılabilmek için adayların aşağıdaki şartları taşımaları gerekir;

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak,

2) Asgari 4 takvim eğitim veren Hukuk Fakülteleri veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun almak,

3) Ulus Görevlerine Birincil Kez Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümlerince, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 22 Mayıs 2016 tarihinde yapılan Halk Personeli Seçme Sınavında (KPSS), KPSSP3 puan türünden asgari 70 (yetmiş) puan almış almak kaydıyla; başvuru edenlerin en yüksek puandan başlanarak sıralanması neticesinde; alınacak Avukat sayısının 5 katı namzet arasına girmek,

4) Uygulama işlemlerinin son günü itibariyle Avukatlık ruhsatnamesi sahibi almak.

II. KULLANIM ŞEKLİ, YERİ VE TARİHİ:

Adaylar, başvurularını 16 Ocak 2017 tarihinden 24 Ocak 2017 tarihi saat 23:59’a dek Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alımı Online Başvuru Formu Sistemi (http://basvuru.gsb.gov.tr) üzerinden istenilen bilgileri eksiksiz ve içten bir şekilde girmek suretiyle elektronik ortamda yapacaklardır. Elektronik ortamda yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir. Dilekçe formuna yüklenecek vesikalık fotoğraf, son altı ay içinde çekilmiş ve adayın kolaylıkla tanınmasını sağlayabilecek nitelikte olacaktır.

Adaylar “Avukatlık Antre Sınavı Başvuru Formu”na aşağıdaki belgeleri eklerler.

a) Diploma ya da geçici mezuniyet belgesinin aslı ya da tasdikli örneği (denkliği Yükseköğretim Kurulu kadar kabul edilen yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olanlar için diploma denklik belgesinin aslı ya da onaylı örneği),

b) ÖSYM internet sitesinden dargın ve denetleme kodu bulunan KPSS sonuç belgesi

c) Avukatlık ruhsatnamesinin aslı ya da noter göre tasdikli örneği (avukatlık ruhsatnamesinin aslının ibrazı halinde örneği kullanim sırasında onaylanacaktır),

d) 1 sayfayı geçmeyecek şekilde el yazısı ile yazılmış ve imzalanmış özgeçmiş,

Adaylar başvuru formu ekranına istenilen belgeleri okunabilir şekilde yüklediğinden kesin olduktan sonra kaydet ve onayla butonuna basarak başvurularını tamamlayıp başvuru formu formunun çıktısını alabilirler.

III. SINAV İŞLEMLERİ:

a) Sınava başvuran ve katılma şartlarını içeren adaylardan ilanda kayıtlı KPSSP3 puan tarzında en yüksek puana sahip olandan başlanmak suretiyle ilana çıkılan merkez ve taşra teşkilatında atama yapılacak kadro sayısının 5 (beş) katı aday (son sıradaki namzet ile eşdeğer puana sahip adaylar dahil) sözlü sınava katılmaya yargı kazanacaktır.

b) Sözlü Sınava katılmaya adalet kazanan adaylara ilişkin liste, 30 Ocak 2017 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü (www.gsb.gov.tr – www.sgm.gov.tr) internet adreslerinden ve Spor Genel Müdürlüğü Misal Mahallesi, Oruç Reis Caddesi, No: 13 Altındağ/ANKARA adresinde B-2 katında bulunan bildiri panosunda duyurulacak olup keza tebligat yapılmayacaktır.

IV. SINAVIN ŞEKLİ:

Antre sınavı sözlü olarak yapılacaktır.

Yapılacak sözlü sınava katılmaya yargı kazanan adaylar,

a) Tüzük Hukuku, Yöneticilik Hukuku ve Idari Suçlama Hukuku, Ücret Hukuku, Uygar Hukuk, Borçlar Hukuku, Ticaret Hukuku (Ticari İşletme-Şirketler-Değerli Doküman), İcra ve İflas Hukuku, Canice Hukuku (Genel Hükümler), 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, 638 sayılı Gençlik ve Spor Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ve 3289 sayılı Spor Genel Müdürlüğünün Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun ile Genel Müdürlüğün etkinlik alanı ile ilgili öteki mevzuat konularındaki bilgi düzeyleri,

b) Bir konuyu kavrayıp özetleme, ifade yeteneği ve mantıklı düşünme gücü,

c) Liyakati, temsil kabiliyeti, veri düzeyi, tutum ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu,

ç) Özgüveni, ikna kabiliyeti ve inandırıcılığı,

d) Genel yetenek ve genel kültürü,

e) Bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı,

hususlarında değerlendirilmek üzere Sınav Komisyonu tarafından sınava tabi tutulacaklardır.

V. SINAV YERİ VE TARİHİ:

Antre Sınavı, 21 – 24 Şubat 2017 tarihleri aralarında saat 10:00’da Spor Genel Müdürlüğü Misal Mahallesi, Oruç Reis Caddesi, No:13 Altındağ/ANKARA adresinde B-1 katı toplantı salonunda yapılacaktır. Sınavın belirtilmiş tarihlerde bitmemesi halinde peşine düşüp takip eden günlerde sözlü sınava devam edilecektir.

Sınava katılmaya adalet şampiyon adayların, mesai saatleri (09:00 – 18:00) içerisinde ve en geç sınav saatine kadar aynı adresten, fotoğraflı Sınav Antre Belgesini imza karşılığı şahsen alması gerekmektedir.

Adayların, imtihan saatlerinden en düşük yarım saat önce sınava girecekleri yerde hazır bulunmaları ve yanlarında, Sınav Antre Belgesi ile fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport) bulundurmaları gerekmektedir.

VI. DEĞER BIÇME:

Değer Biçme Spor Genel Müdürlüğü Hukuk Müşaviri ve Avukatlık Antre Sınavı ve Ödev Yönetmeliği hükümlerine kadar yapılır.

Adaylar, IV. maddenin (a) bendi için elli puan, (b) ila (e) bentlerinde yazılmış özelliklerin her biri için onar puan üzerinden değerlendirilir ve bahşedilen puanlar ayrı olarak tutanağa geçirilir. Sözlü sınavda başarılı sayılmak için, kurul başkan ve üyelerinin yüz tam puan üzerinden verdikleri puanların aritmetik ortalamasının minimum 70 (yetmiş) olması şarttır.

Antre sınavı sonuçları, sınav komisyonunca, puanı en yüksek adaydan başlatmak suretiyle başarı derecesine tarafından sıraya konulup, devir yapılacak kadro sayısı değin namzet belli başlı, yarısı dek namzet ise protez olarak tespit edilerek bir liste halinde tutanağa bağlanır.

Belli Başlı ve yerine geçen kimse listelerinde sipariş verme yapılırken, adayların giriş sınavı puanının eşdeğer olduğu takdirde, KPSSP3 puanı yüksek olan adaya öncelik tanınır.

Yatırma işlemi puan üstünlüğü esas alınarak tablodaki merkez ve il sıralamasına göre yapılacaktır.

Giriş sınavından 70 (yetmiş) ve üstünde puan almış olmak, başlıca ve protez listedeki sıralamaya giremeyen adaylar için müktesep yargı teşkil etmez.

VII. GERÇEĞE AYRKIRI BEYAN:

Sınavı kazananlardan imtihan tatbik formunda gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya doküman verdiği tespit edilenlerin sınav sonuçları geçersiz sayılır ve atamaları yapılmaz. Atamaları üretilmiş olsa zeka iptal edilir. Bunlar hiçbir hak talep edemez. Gerçeğe tutarsız beyanda bulunduğu ya da evrak verdiği saptama edilenler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulur.

VIII. SINAV SONUÇLARININ DUYURULMASI:

Antre Sınavını kazananların listesi; Spor Genel Müdürlüğü Örnek Mahallesi, Oruç Reis Caddesi, No: 13 Altındağ/ANKARA adresinde B-2 katındaki ilan panosunda ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü internet adreslerinde (www.gsb.gov.tr – www.sgm.gov.tr) ilan edilecektir. Giriş Sınavını kazanan Avukat adaylarına keza yazılı tebligat yapılacaktır.

IX. SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ

Sınav sonuçlarına duyuru tarihinden itibaren beş gün içerisinde itiraz edilebilir. İtirazlar imtihan komisyonu tarafından beş gün içerisinde değerlendirilerek sonucu adaya yazılmış olarak bildirilir.

Imtihan ve başvuru formu konularında daha artı data için iletişim telefonu 0312 596 72 59 0312 596 72 61 – 0312 596 72 64 – 0312 596 73 37 – 0312 596 73 38 – 0312 596 73 39

İlanen duyurulur.

 
Tweet
Paylaş (0) Tweetle (0) Paylaş (0) Gönder Gönder
Etiketler:2017 ocak ayı memur alımları2017 ocak ayı personel alımlarıavukat alımıavukat alımı 2017gençlik ve spor bakanlığıgençlik ve spor bakanlığı memur alımıgençlik ve spor bakanlığı memur alımı 2017gençlik ve spor bakanlığı personel alımıgençlik ve spor bakanlığı personel alımı 2017kamuya avukat alımıkamuya avukat alımı 2017kpsskpss 70 memur alımıkpss 70 personel alımıkpss memur alımıkpss memur alımı 2017kpss personel alımıkpss personel alımı 2017memurmemur netmemurlar netmemurlar net İlanspor genel müdürlüğüspor genel müdürlüğü avukat alımıspor genel müdürlüğü avukat alımı 2017spor genel müdürlüğü memur alımıspor genel müdürlüğü memur alımı 2017spor genel müdürlüğü personel alımıspor genel müdürlüğü personel alımı 2017
Sıhhıye Orduevi Emekçi Alıyor 2017
TDİ Işçi Alımı 2017

Yorumlar

Yorumlar (Açıklama Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi spesifize etmek istermisiniz? Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Dikkat! Suç teşkil edecek, illegal, tehditkar, can sıkıcı, hakaret ve küfür içeren, onur kırıcı, onur kırıcı, vahşi, pornografik, ahlaka aykırı, karakter haklarına zarar verici veya yarı niteliklerde içeriklerden doğan her türlü finansal, yasal, cezai, idari mesuliyet içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Aynı Haberler

PTT 2 Bin 500 Personel Alımı 2017

PTT 2 Bin 500 Personel Alımı 2017

Zabıta Memuru ve İtfaiyeci Alımı Yapan Belediyeler

Zabıta Memuru ve İtfaiyeci Alımı Yapan Belediyeler

TUSAŞ İtfaiyeci Alımı Yapıyor

TUSAŞ İtfaiyeci Alımı Yapıyor

Çorum Osmancık SYDV Personel Alımı 2017

Çorum Osmancık SYDV Personel Alımı 2017

Maliye Bakanlığı Bilişim Personeli Alımı 2017

Maliye Bakanlığı Bilişim Personeli Alımı 2017

Aksaray İl Özel İdaresi Personel Alımı 2017

Aksaray İl Özel İdaresi Personel Alımı 2017

Kastamonu İl Özel İdaresi Personel Alımı 2017

Kastamonu İl Özel İdaresi Personel Alımı 2017

Anayasa Mahkemesi Personel Alımı 2017

Tüzük Mahkemesi Personel Alımı 2017

PTT Personel Alımı 2017 Yılında Ne Zaman Yapılacak?

PTT Personel Alımı 2017 Yılında Ne Süre Yapılacak?

Ceza Tevkifevleri İnfaz Koruma Memuru Alımı Yapacak

Canice Tevkifevleri İnfaz Koruma Memuru Alımı Yapacak

Zorlu Holding Personel Alımı İş İlanları 2016

Zorlu Holding Personel Alımı Meslek İlanları 2016

Apple Türkiye Personel Alımı İş İlanları 2017

Apple Türkiye Personel Alımı Meslek İlanları 2017

Son Haberler

Gratis Satış Danışmanı Alımı Yapıyor

Gratis Satmak Danışmanı Alımı Yapıyor

Selçuk Ecza Deposu Personel Alımı 2017

Selçuk Ecza Deposu Personel Alımı 2017

Bakan Açıkladı PTT 2 Bin 500 Personel Alacak!

Bakan Açıkladı PTT 2 Bin 500 Personel Alacak!

İlginizi çekebilir

Termikel Personel Alımı İş Başvurusu 2017

Termikel Personel Alımı Iş Başvurusu 2017

Iletişim
KPSS Memur Alımı © Tüm Hakları saklıdır 2017, kaynak gösterilmeden içerik kopyalanamaz.
Tema Tasarım | Osgaka.com
sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment