PAEM sonuçları açıklandı


2015 YILI BIRINCIL DERECE AMİRLİK EĞİTİMİ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne Emniyet Mensubu adaylar arasından 950 erkek, 50 bayan aday elde etmek üzere toplamda 1000 PAEM Birincil Derece Amirlik Eğitimi öğrenci adayı alımı için yapılan imtihan sonuçları açıklandı.

Adayların değerlendirmeleri için TIKLAYINIZ

Emniyet Genel Müdürlüğünün, amir ihtiyacını karşılamak üzere iş mensuplarından 950'si erkek, 50'si bayan elde etmek üzere toplam 1000 PAEM Birincil Derece Amirlik Eğitimi öğrenci adayı alımı için Polis Akademisi Başkanlığı göre yapılan imtihan sonuçları açıklandı.

Başarı sıralaması, adayların aldığı en yüksek puandan aşağı doğru yapıldı. Polis Amirleri Eğitimi Merkezinde (PAEM) eğitime alınacak meslek mensubu asıl adayların sayısına göre ilgili mevzuat gereğince % 30 oranında yerine koyma aday belirlendi.

Adaylar sınav sonuçlarını, Emniyet Genel Müdürlüğünün http://www.egm.gov.tr/ internet sitesi ile Polis Akademisi Başkanlığının http://www.pa.edu.tr/ internet sitesinden T.C. kimlik numarası ve sekiz rakamlı doğum tarihini girerek öğrenebilecekler. Bu yorumlama, Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Giriş ve Eğitim-Öğretim Yönetmeliği hükümleri gereğince adaylara tebliğ özelliğinde olup, sınav sonuçları hakkında hem açıklama ve adayların kendilerine yazılmış tebligat yapılmayacaktır.

Asıl olarak başarılı olan adaylar en geç 24/02/2016 Çarşamba günü saat:17.00'ye kadar bizzat ya da birimleri yoluyla tescil başvurularını Elmadağ Polis Iş Eğitim Merkezine yapacaklardır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

PAEM Ilk Derece Amirlik Eğitimi imtihan sonuçları için TIKLAYINIZ

PAEM GÜVENLIK MENSUBU ADAYLAR BIRINCIL DERECE AMİRLİK EĞİTİMİ SINAVI SONUÇ AÇIKLAMA VE EĞİTİME BAŞLAMA TAKVİMİ

KONU

TARİH

TARAF

IŞLEM

SONUÇLARIN AÇIKLANMASI

19.02.2016

POLİS AKADEMİSİ

PAEM

POLİS AKADEMİSİ İNTERNET SAYFASINDAN ASİL VE YERINE KOYMA ADAYLARIN DUYURULMASI

GEÇİCİ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN ELMADAĞ POMEM'E TATBIK YAPILMASI

20.02.2016

İLE

24.02.2016

GÜNÜ

SAAT 17.00'YE DEĞIN

ELMADAĞ POMEM

GEÇİCİ KAYIT İŞLEMLERİN YAPILMASI İÇİN ASIL ADAYLAR KIŞISEL OLARAK GELEREK YA DA BİRİMLERİ ARACILIĞIYLA 24.02.2016 GÜNÜ SAAT 17.00'DEN ÖNCE ELMADAĞ POMEM'DE OLACAK ŞEKİLDE EĞİTİME KATILACAKLARINA DAİR BAŞVURULARINI YAPACAKLARDIR. BU TARİH VE SAATE DEK BAŞVURUDA BULUNMAYAN ADAYLARIN HİÇ BİR MAZERETLERİ KABUL EDİLMEYECEK VE YERLERİNE SIRASIYLA DEĞIŞTIRME ADAYLAR ÇAĞRILACAKTIR.

GEÇİCİ KAYIT LİSTESİNİN OLUŞTURULMASI VE PAEM'E İLETİLMESİ

25.02.2016

ELMADAĞ POMEM

GEÇİCİ KAYIT LİSTESİ OLUŞTURULACAK VE PAEM'E İLETİLECEKTİR.

PROTEZ ADAYLARIN ÇAĞRILMASI

26.02.2016

POLİS AKADEMİSİ

PAEM

KAYIT YAPTIRMAYAN YA DA EĞİTİME KATILAMAYACAK OLAN ASİL ADAYLARIN YERLERİNE PROTEZ ADAYLAR ÇAĞRILACAKTIR.

ÇAĞRILAN PROTEZ ADAYLARIN KULLANIM TARİHİ

27/28/29.02.2016

ELMADAĞ POMEM

ÇAĞRILAN YERINE GEÇEN KIMSE ADAYLAR EN GEÇ 3 GÜN İÇERSİNDE (29.02.2016 GÜNÜ SAAT 17.00 'E DEĞIN) ŞAHSEN YA DA BİRİMLERİ ARACILIĞIYLA ELMADAĞ POMEM'E BAŞVURULARINI YAPACAKLARDIR. BELIRTILEN SÜREDE GELEREK BAŞVURUDA BULUNMAYANLARIN YERLERİNE SIRADAKİ PROTEZ ADAYLAR ÇAĞRILACAKTIR.

EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLANGIÇ

07.03.2016

ELMADAĞ POMEM

KAYITLARI YAPILAN ADAYLAR 07.03.2016 GÜNÜ SAAT 08.00 'DE ELMADAĞ POMEM' DE HAZIR OLACAKLARDIR.

ADAYLAR YANLARINDA TÖREN KIYAFETİ, GENEL HİZMET YAZLIK, KIŞLIK DEVLETE AIT KIYAFETİ VE BUNLARIN AKSESUARLARI, EŞOFMAN VE SPOR AYAKKABI GETİRECEKLERDİR.

sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment