Sözleşmeli personel 4/B maaş robotu yayında

Memurlar.net olarak geçtiğimiz sene, memur ücret robotu hazırlamıştık. Memur ücret robotunun içinde 657'e bağlı memurlar, 2914'e emrindeki akademik personel ve 2802 sayılı etken ve savcıların maaşları bütün parametreleri ile birlikte yer almaktadır.

Bugün ise sözleşmeli personelin ücret robotunu yayımlıyoruz.

Maaş robotunda dikkate almanız gereken hususlar şunlardır:

1- Sözleşmeli personel ücret robotu hazırlanırken tavan brüt ücret esas alınmıştır. Eğer sözleşme ücretiniz tavandan yapılmamış ise daha düşük miktarda belirlenen anlaşma brüt ücretinizi sisteme girebilirsiniz. 2- Hem sözleşme ücretine hizmet yılınıza dikkat etmeliniz. Örneğin özel sektördeki süreler hesaba katılmamaktadır. Detaylı veri için tıklayınız. 3- Sene içinde hangi ayda göreve başladığınızı işaretlemeniz halinde takvim kazanç vergisi matrafı ve gelir verginiz daha sağlıklı şekilde ortaya çıkacaktır. 4- Sıhhat personel ek ödeme yerine döner sermaye aldığı için bu miktarda çeşitlilik olabilecektir. Sorgulama yapacak afiyet personelinin bu detaya dikkat etmesi gerekmektedir. Ücret robotunda ilave ödeme alınmıştır.

Sorgulamada çıkan farklılıklara dair sorularınızı ücret bordronuzun bir örneği ile memurlar@gmail.com adresine göndermeniz halinde, inceleyip sizlere dönmeye çalışacağız.

Sözleşmeli personel maaş robotu için tıklayın.

sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment