Ankaralılara 240 Ay Vadeyle Ev Sahibi Olma Fırsatı

Konut alımını kolaylaştırmak için Emlak Ev GYO öncülüğünde başlatılan “Enerjik Türkiye İçin Birlik Vakti” kampanyası Ankaralılar’ı da heyecanlandırdı.

Emlak Ev GYO ile YP İnşaat işbirliğinde Ankara’nın en kayda değer mesken yerlerinden Ümitköy’de hayata geçirilen Koordinat Çayyolu projesi de konut olmak isteyenlere 240 aya varan vadelerle konut sahibi olma imkanı sunuyor.

Kampanya dahilinde Koordinat Çayyolu’nda konut sahibi elde etmek isteyenler, öbür seçeneklerle birlikte, yüzde 5 peşinatla, sunulan farklı ödeme seçeneklerinden faydalanabilecek. Dileyen 240 ay yüzde 0,79 faizle, dileyen 120 ay 0,45 faizle ev sahibi olabilirken 60 ayda ev edinmek isteyenler ise 0 faiz ile konut sahibi olma fırsatına sahip olacak.

Kampanya 31 Mart’a kadar devam edecek.

-KOORDİNAT ÇAYYOLU-

Takriben 20 yıldan bu yandan yurt içi ve dışarıya çok sayıda proje üreten YP İnşaat, bugün ise EMLAK EV GYO işbirliği ile hayata geçirilen “KOORDİNAT Çayyolu” projesini, Ankara’nın en köklü semtlerinden Ümitköy’de inşa ediyor.

1+1 ‘den 5+1‘lere değin bambaşka ev seçeneklerini bünyesinde barındıran toplam 427 konuttan oluşan Koordinat Çayyolu, tamamlandığında, manzarasından peyzajına, sosyal donatı alanlarından lokasyonuna kentin en dikkat çeken projelerinden bir tanesi olacak.

sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment