Meşgul anneler için gerekli iphone uygulamaları


Meşgul anneler için zorunlu iphone uygulamaları

​IMG
Kadınların işi tekrar tekrar zordur hele birde çalışıyorsanız pek çok şeye süre bozmak imkansızlaşıyor. Yemek derdi, çocukların ihtiyacı, meslek hayatı ve öteki jurnal koşuşturmacalara bir türlü yetişemiyorsanız teknoloji bunu sizin için hemen halletmeye hazır.

Akıllı telefonunuz varsa indireceğiniz birkaç küçük app ile hayatınız kolaylaşabilir. İşte yoğun tempoda size asistan olacak uygulamalardan bazıları

1) İşten eve geldiniz ve yemek yemek yapmanız gerekiyor. Kısa zamanda fazla iş çıkarabilmek için bir yardımcıya mı ihtiyacınız var. Dinner Spinner imdadınıza yetişiyor. Ne dek sürede nasıl bir yemek yapabileceğiniz konusunda size görüşler sunan hoş bir dilekçe. Siz akşam yemeğine kaç dakikanız olduğunu söyleyin o size ne pişireceğinizi söylesin.

2) Hafta sonunda çocuğunuzla dışarı çıktınız ve ne yapacağınızı, nereye gideceğinizi mi düşünüyorsunuz? Hiç yorulmayın. FunFinder uygulaması çevrenizde size en yakın misafir etme mekanlarını, spor tesislerini, restaurantları bulsun ve GPS yardımıyla istikamet tarifinde bulunsun.

3) Kadınların akılda tutmakta zorlandıkları tarihlerin başında başlıca adet dönemleri gelir. Eğer sizde bu konuda bir sorun yaşıyorsanız anında Womanlog Calender uygulamasını indirin. Adet açılış ve bitiş tarihinizi hesaplasın bir sonraki ay için size tarih versin. Hamilelik için de yumurtlama dönemlerinizi hatırlatsın.
 

sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment