Bali’de Gezilecek Yerler


Bali’de Gezilecek Yerler

​IMG
Bali turizm açısından dünyanın en popüler ve ilginç mekanları arasınd ayer alıyor.Yurt dışında bir yolculuk düşünüyorsanız Bali birincil tercihleriniz arasınd ayer alabilir.Bali batıdan doğuya 140, kuzeyden güneye 80 km elde etmek üzere toplam 5620 km kare bir alan kaplamaktadır. Güney kısımları sahil her tarafında beyaz, yumuşak kum ile batmış iken batı, doğu ve kuzey kısımları siyah yumuşak volkanik kumlarla doludur.

Bali’de gezilecek görülmeis tavsiye edilen en özel ve farklı yerler şöyle sıralanabilir;

Celuk Masve taş oyma bir köydür. Bu 3 köyü ziyaret edip altın, gümüş, ahşap ve taş satan ihtişamlı dükkanları görebilirsiniz.
Batur Dağı büyük faal yanardağı olup deniz seviyesinden 1717 metre yüksektedir. 1917 ve 1927 yılında meydana gelen patlamalardan siyah lav kalıntıları taşımaktadır.
Goa Gajah fil mağarası anlamına gelmektedir.11. Yüzyılda yer alan bu mağara, sert bir kum taşı içinde yer alan huzurlu bir nehre yataklık yapar. T şeklindeki mağaranın içinde, Budist rahiplerin meditasyon için kullandığı bazı nişler vardır.
Kutsal Sebatu Tapınağı Bali dilinde adı Gukung Kawi dir. Güzel bir köyün huzurlu bir vadisinde fazla hoş bir tapınaktır.

Bali turizm açısından dünyanın en popüler ve garip mekanları arasınd ayer alıyor.Yurt haricen bir yolculuk düşünüyorsanız Bali ilk tercihleriniz arasınd ayer alabilir.Bali batıdan doğuya 140, kuzeyden güneye 80 km olmak üzere toplam 5620 km kare bir alan kaplamaktadır. Güney kısımları sahil boyunca beyaz, yumuşak kum ile doymuş iken batı, doğu ve kuzey kısımları siyah yumuşak volkanik kumlarla doludur.

Bali’de gezilecek görülmeis öğüt edilen en özel ve öbür yerler şöyle sıralanabilir;

Celuk Masve taş oyma bir köydür. Bu 3 köyü ziyaret edip altın, gümüş, ahşap ve taş satan ihtişamlı dükkanları görebilirsiniz.
Batur Dağı büyük etkin yanardağı olup deniz seviyesinden 1717 metre yüksektedir. 1917 ve 1927 yılında meydana gelen patlamalardan siyah lav kalıntıları taşımaktadır.

Goa Gajah fil mağarası anlamına gelmektedir.11. Yüzyılda bulunan bu mağara, sert bir kum taşı içinde bulunan huzurlu bir nehre yataklık yapar. T şeklindeki mağaranın içinde, Budist rahiplerin meditasyon için kullandığı bazı nişler vardır.

Tanrısal Sebatu Tapınağı Bali dilinde adı Gukung Kawi dir. Hoş bir köyün huzurlu bir vadisinde çok güzel bir tapınaktır.
 

sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment