2014 Yılbaşında Nereye Gidilir


2014 Yılbaşında Nereye Gidilir

​IMG
Yılbaşında ne yapmayı planlıyorsunuz zamanınız ve bedensel olanaklarınız varsa yeni yılı sizlere sunacağımız ayrı yerlerde karşılamaya ne dersiniz.Birçok kişi yılbaşı gecelerini evinde ailesiyle devretmek ister fakat siz dışarıya geçmek istiyorsanız yılbaşını sizlere sunacağımız önerilere bir göz atmalısınız.Size yerinde güzlel bir yer bulabilirsiniz seçenekler arasında.
ZAZIE:Zazie’de yılbaşı kutlamaları aralık ayı ile birlikte başlıyor. Siz de yeni yıla sevdikleriniz eşliğinde Zazie’de girin. Aralık ayı her tarafında Henkell Trocken, Prosecco di Conegliano ve Brut Premier şampanyaları yeni yıl indirilmiş fiyatları ile satışa sunuluyor. Ayrıca aralık ayı her tarafında Zazie’nin zencefilli yeni yıl kurabiyelerinin tadına bakmayı ve sevdiklerinize armağan etmeyi unutmayın.

GEMİ TERAS:Yılbaşında, sevdiklerinizle birlikte Gemi Teras’ta buluşup nefis bir akşam yemeği yemek odun sobası başında bir iki bardak içmek, kuytu bir ortamda eski yılla vedalaşıp yeni yıl kucaklamak, kestane ve sıcak şarap keyfi gerçekleştirmek, ilerleyen dakikalarda müzik ile coşmak isterseniz Gemi’de sizler bekliyoruz.

LEB-I DERYA:DJ performansı ile renklenecek olan mekanın mönüsünde Ördek Foisgras, Marine Somon, Şampanya Köpüğünde Lagos Fileto, Erik Pestilli Demi-Glace Sos ve Konyaklı Kestaneli Patates Sufle yanına Shitake Mantarlı Bonfile Bourguignon ve Trüflü Bitter Çikolata Mouse eşliğinde sunuluyor.

PUCCI:Boğaz manzarası eşliğinde yeni yıla girmek istiyorsanız, leziz yemekler ile sıcak bir mekanın eşliğinde sizleri Pucci Plus’a bekleriz Konuklar yılbaşı gecesi Pucci Plus yılbaşı özel meyve kokteyli ile karşılanacak. ,Şef Mahmut Mencütekin ve ekibinin hazırladığı yıl başı menüsü şu anda siz misafirlerini bekliyor.
 

sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment