Sisam Samos Adası Nerededir?


Sisam Samos Adası Nerededir?

​IMG
Sisam Samos adası Yunanistanda’dır.Bu adayı mutlaka görmelisiniz Yunanistan’da yer alan Sisam adasının tam karşı Kuşadası gümüldür bulunmaktadır Türk topraklarına bakan olağanüstü bir ada konumundadır Sisam samos adası.Gezmeyi ve görmeyi seviyorsanız bir kere buna alıştıysanız yeni yerler görmeden yeni mekanlar keşfetmeden duramassınız.

Hera tapınağı Sisam adasında görmeniz gereken tarihi değerlerden birisi. Yeniden M.Ö. 6. Yüzyıldan kalma olduğu zannedilen ve su taşımak için kullanılan tinel ziyaret etmeniz gereken yerlerden birisi.

Sisam Samos adasının bir öteki özelliği de Osmanlılar döneminde bağımsızlığını şampiyon ilk ada olması. Adanın ve baş şehri Vathe Vathe bununla beraber İkaria ve Fourni adalarının da başkentliğini yapmaktadır. Sisam yunanca adıyla Samos adasının adını dünyaya duyuran nedenlerden birisinin ne olduğunu paylaşmak istiyoruz sizlerle.Bu adanın bir öteki özelliğide dünyanın en meşhur matematikçilerinden olan Pisagor’un burada doğmuş olmasıdır.Nerdeyse Türk mutfağınd ayer bölge bütün lezzzetleri bulabilirsiniz Samos Sisam adasının mutfağında.
Zeytinyağlı yaprak sarmadan, Ballı yoğurda değin, ızgara çipuradan, kuzu şişe kadar her şeyi fazla rahat bulabilirsiniz. Adada davet için oldukça alternatifler var. Gece hayatına tartma verenler burada sıkılmayacaklardır.Eğer sizde Ege kültürünü biliyor ve seviyorsanız Belli olun Samos adasından hiç varmak istemeyeceğinizden belirli olabilirsiniz.Sisam Samos adası görülmeye bedel komşu ülke Yunanistan’da bulunan harika bir adadır.
 

sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment