Paris’te Gezilecek En Güzel Yerler


Paris’te Gezilecek En Hoş Yerler

​IMG
Her sene yaklaşık 45 milyon turisti ağırlayan Paris dünyanın en önemli turistik şehirlerinden biri olarak gösteriliyor.Yurt haricen yolculuk imkanınız varsa mutlaka Paris şehrini görmelisiniz.Kurulduğu birincil yıllardan itibaren hareketli bir tarihe sahip olan kent Fransız Devrimi ile yeni bir döneme girmiştir.

Paris gezilecek yerler konusunda ziyaretçilerine bir fazla seçenek sunan bir şehirdir.Paris Şehrinde yer alan ünlü anıtlar, meydanlar, parklar, müze ve sanat galerileri yer türden ziyaretçiyi seyahat boyunca mutlu edecek cinsten. Şehirdeki en kayda değer yolculuk noktalarının başında dünyaca meşhur Eyfel Kulesi geliyor. Mona Lisa’ya ev sahipliği yapan Louvre Müzesi ise bir öteki önemli nokta.

Notre Dame Katedrali, Sacre Coeur Kilisesi, Şanzelize Caddesi ise diğer kayda değer noktalar. Şehirde yer alan tüm önemli seyahat noktaları hakkında genel bilgiler, adresler Paris Gezilecek Yerler sayfasında.Paris içinde en az zorlanacağınız konular aralarında yer alıyor. Uluslar arası havayolu şirketlerinin hemen tümü Paris’e direkt sefer düzenleniyor.

Paris sahip olduğu 2000′den artı otel ile her sene milyonlarca ziyaretçiyi ağırlamaya devam ediyor sizde bu ziyaretçilerdne olabilirsiniz.
 

sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment