Medical Park Personel Alımı 2017

Medical Park Personel Alımı Iş İlanları 2017

1995 yılından bu yanlamasına sıhhat alanında hizmetlerini sürdürmekte olan Medical Park Hastaneler Grubu, hastalarına hizmet verebilmek ve çalışmalarına devam olabilmek için bir fazla açık iş pozisyonu için personel eleman alımı gerçekleştirecektir. Medical Park, hemen hemen ülkemizin bir fazla bölgesinde şubesi yer alan gelişmiş sağlık durumu guruplarından birisi olup Türkiye genelinden de personel alımları yapacaktır. Sizlerde Medical Park'da yer olmak istiyorsanız konumuzun devamından ilan detaylarını inceleyebilirsiniz.

BAŞVURU İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

Medical Park bünyesinde oluşan farklı alanlara yönlendirilmiş iş pozisyonlarını ve güncel iş ilanlarını duyururken bir takım kariyer sayfalarından yararlanmaktadır. Bunun için hastaneler grubunun ilanlarını inceleyerek başvuruda bulunmak isteyenler yazımızın devamından ayrıntıları inceleyebilirler.

Medical Park'da bulunan bir takım açık iş pozisyonları;
- Otelcilik ve Destek Hizmetleri Yöneticisi
- Sterilize Etme Görevlisi
- Davetli Hizmetleri Teftiş Uzmanı
- Hemşire - Ebe
- Depo Görevlisi
- Temizleme Görevlisi
- Temizleme Takım Şefi

Medical Park personel alımı iş ilanları bu sene için üstteki kısımda bulunan açık iş pozisyonları için duyurulmuştur. Hastaneler gurubunun bu ilanlarının haricen da fazla sayıda ilanı ilgili kariyer sayfasında bulunmaktadır. Eğer sizlerde Medical Park hastaneler gurubunun personel alım ilanlarını incelemek ve başvuruda bulunmak için altında bulunan kariyer sayfasına gidebilirsiniz.

Medical Park açık olan iş pozisyonlarına toplamda ne kadar personel eleman alımı gerçekleştirecek bilemiyoruz lakin; hastaneler gurubunun kullandığı kariyer, iş ilanı adresinde 20'den artı aktüel iş ilanı bulunmaktadır. Hem Medical Park yeni personel alımı yapacağında yine sizlere bahşedilen kariyer sayfasını kullanmaktadır.

https://www.secretcv.com/işyeri/medical-park-hastaneler-grubu-is-ilanlari

-sponsorlu bağlantılar-
Sponsorlu Bağlantılar
Medical Park Personel Alımı 2017 2017-01-12T18:48:00+03:00 Izlenme Oranı: 4.5 Diposkan Oleh: Cihat Gümüşel
sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment