Kahve içmek için en uygun saat


Kahve içmek için en yerinde saat

​IMG
Kahve içmek için en yerinde saatin sabahtan 09.30 ile 11.30 arası olduğunu biliyor musunuz? Sabahleyin işe gitmeden anında önce içilen kahve veya gün içerisinde içtiğiniz öteki kahvelerin de mutlaka bi anlamı var fakat siz siz olun sabahleyin 9.30 ile 11.30 saatleri arasındaki kahve keyfinden vazgeçmeyin.

Bilim adamları kafein edinmek için günün en hoş zamanını belirlediler. Peki neye tarafından belirlendi bu saat aralığı? Kortizol hormonu kafeinle etkileşime geçiyor ve gün içinde vücudun tetikte olmasını sağlıyor.

İtalyan bilim adamları ise yaptıkları araştırmalarda günde 3 fincan kahve içmenin beden için yeterli olacağını ve bu 3 fincandan fazlasının sıcacık şeker hastalığı riskini artırdığını açıkladı. Böyle bir açıklamadan sonra sabahleyin içeceğiniz kahvenin kıymeti daha da net olarak anlaşılıyor galiba. Eğer günde 3 fincandan pozitif kahve içemeyecek isek en doğru zamanı belirlemekte menfaat var.

Gece geç saatlerde içilen kahve ise uykuyu kaçırdığı için çok öğüt edilmiyor. Bu aramak oluyor fakat akşam saat 21.00’den sonradan kahve içmemeye uyarı etmenizde fayda var.
 

sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment