Havuz Suyunun Zararları Nelerdir?


Havuz Suyunun Zararları Nelerdir?
​IMG

Kavurucu yaz sıcaklarında her fırsatta gittiğimiz havuzlar gerçekten o kadar da masum değiller. Kulak Burun Boğaz uzmanları havuz sularının dış kulak iltihabına neden olduğunu söyleyerek serinlemek için havuzu seçim edenleri uyardı.

Temizliğinden belirlenmiş olmadığınız havuzlara girmenin daha sonra kulak rahatsızlıklarına neden olabileceğini unutmamanız için doktorların konuyla ilgili yaptığı uyarılara uyarı edilmesi gerekir. Havuza ya da denize girildiği süre kulağa kaçan su ile bazı sorunlar ortaya çıkabiliyor.

Dış kulak yolunda bulunan salgı soyulan kulak derisi ve dökülen kulak kulları ile birlikte sert bir tıkaç oluşturur biz bu tıkacı kulak kiri olarak biliriz. Oluşan bu tıkaç havuz ve denizde suyu emer ve şişer bu durum kulağın aniden bire tıkanmasına niçin olur.

Tatil dönüşü hayatınızı kabusa çeviren kulak ağrıları, kulakta hassasiyet gibi şikayetiniz var ise anında bir KBB uzmanına görünmenizde fayda var. Nasılsa geçer diyerek dikkatsizlik etmek daha büyük sıkıntılara neden olabilir.
 

sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment