Gizli Cennet Maden Deresi


Rahat Cennet Maden Deresi

​IMG
Maden Deresinin Doğal güzelliğini mutlaka görmenizi nasihat ederim. Sakarya’nın Kocaali ileçesinde yer alan Maden Deresinin güzellikleri görülmeye bedel dinlenme alanları ve mesire yerleri ile hoş bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Kocaali Özellikle İstanbul ve Ankara’ya fazla yakın olması sebebiyle tercih edilebileceğiniz sakin ve huzurlu bir hafta sonu geçirebileceğiniz nezih bir yer.

Balık seven biriyseniz doğal Alabalık Tesisleri, Şelalesi ve Akarsuyu ile tüm yorgunluğunuzu atmanıza muavin olacak güzel bir tatil yeri.

Maden Deresi sık bir ormanlık bölge içerisinde bulunur.Derin bir vadinin içerisinde akan derenin sağ ve sol kıyılarında bulunan kestane,kayın ve çınar ağaçları aralarında yer alan patikalarda yürüyüşler yapabilirsiniz.

Keza kayalıkların üstünde birçok mağara girişlerinin bulunuyor. Adının nereden geldiği merak ettiyseniz bu bölgede Cumhuriyetin birincil yıllarında açıldığı söylenen bir altın madeni bulunuyor.Maden kapatılmış fakat hala madene ait olduğu söylenen tüneller ve yollar kullanılıyor.
 

sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment