Erikli Keşan Nerede hakkında bilgi


Erikli Keşan Nerede hakkında veri

​IMG
Erikli Edirne iline 140 km mesafede , Keşan ilçesine 30 km uzaklıktadır. Denize yakındır. Eriklide Bulgaristan’dan ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelmiş kişiler yaşamaktadır.Eriklide kültür zenginliği çoktur. Eriklinin Yemekleri ve oyunları meşhurdur.

Erikli ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Köye 2,5 km uzaklıktaki Erikli sahili yaz aylarında yerli turist akınına uğramaktadır. Doğal manzarası, dünyada kendi kendini temizleyen 3 körfezden biri olma özelliğine sahip olan Saros Körfezi’nin en hoş sahili ve doğal tuz gölü ile, kışın yabani uçar yazın bıldırcın avcılığının yapılabildiği çok değişik balık familyasına sahip deniz ürünleri, otelleri, restoranları ve en önemlisi huzurlu güvenli ortamı ile ekonomiyi canlandıracak yatırımları bekliyor.Yaz aylarında özellikle Tatil dönemlerinde Oteller,pansiyonlar ve kiralık evler en ince ayrıntısına kadar doymuş oluyor.

Eriklide 1 haftalık güzel bir tatil aşmak istiyorsanız ve otel veya pansiyon düşünmüyorsanız kiralık konut düşünebilirsiniz. Kiralık evlerin fiyatları sezonuna göre değişmekte ama temmuz ya da ağustos aylarında düşündüğünüz tatil için kiralık evinizi nisan ve mayıs aylarında rezervasyon yapmakta üstünlük var.

Eriklinin Denizi fazla berrak ve temiz fakat havanın sıcak olmasına rağmen Deniz suyu azıcık soğuk.

Eriklide mutlaka Mecidiye kavunu yemeden dönmeyiniz
 

sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment