115 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapıldı

Devlet Personel Başkanlığı'ndan yapılan izah etme

3713 sayılı Kanunun ek 1 inci maddesine tarafından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca hak sahibi olduğu saptama edilerek Devlet Personel Başkanlığı'na bildirilen (115) şehit yakını, gazi ve gazi yakınının tayin kurası, 20 Ocak 2017 Cuma günü Devlet Personel Başkanlığı'nda noter huzurunda gerçekleştirildi.

Adalet sahiplerinin görev teklifleri yapılırken, atanmayı istedikleri birincil il tercihleri ile öğrenim durumları dikkate alındı.

115 istihdam hakkı sahibinden;

- 60' ı öğrenim durumları itibariyle ihraz ettikleri unvanlar esas alınarak hoca, hemşire, mühendis, tekniker, teknisyen, çocuk eğiticisi gibi memur kadrolarına,

- 53'ü hizmetli kadrolarına,

- 2'si ise işçi kadrolarına

tahsis teklifleri yapılmıştır.

Atananların 72'si erkek, 43' ü ise kadındır.

Bakanlıklar, tabi ve ilgili kuruluşlar, ulus iktisadi teşebbüsleri, üniversite ve belediyeler almak üzere toplam 37 ulus kurum ve kuruluşuna atama teklifi yapılmıştır.

İlgililer ödev önerge sonuçlarına 20/01/2017 tarihi saat 15.00 itibariyle www.dpb.gov.tr adresinden ulaşabilirler.

İlgililerin görev işlemleri, yazıların kurumlara ulaşmasından itibaren başlayacak olup bundan sonraki süreçte istihdam hakkı sahiplerinin, kurumların tayin işlemlerini tamamlamalarını müteakiben kendilerine tebliğde bulunmasını beklemeleri gerekmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment