Garanti Bankası “İşsizlik Sigortalı Kredi” İle Ev Sahibi Yapıyor

Mortgage Uzmanı Garanti; “İşsizlik Sigortalı Mortgage” kampanyasıyla, ücretli çalışanları avantajlı koşullarla ev sahibi yaparken, işsizlik teminatıyla da kendilerini güvenceye almalarını sağlıyor. Kampanya zarfında çalışanlar, ayrıca yerinde faiz oranları ile mortgage kullanabiliyor, hem de işsizlik sigortası doğru, mortgage ödemeleri devam ederken işsiz kalmaları durumundaaylık taksitlerinin yarısı ödeniyor. Ödeme işlemi, 5 sene ve daha kısa süreli kredilerde 12 avuç içi değin, 5 yıldan uzun süreli kredilerde ise 24 aya değin yapılabiliyor. Ayrıca işsizlik sigortasıyla birlikte yapılan yaşam sigortası doğruca kredilerini de güvence altına alıyorlar.

Gelir akışlarına uygun ödeme planlarıyla kişiye özel seçenekler sunan Garanti Mortgage’ın kampanyasından adet edinmek isteyenler, Garanti Şubeleri’nden, garantimortgage.com sitesinden ve 444 3846 – 444 EVİM telefon hattından konuyla ilgili data alıp, başvuruda bulunabiliyor.

Kampanyayla ilgili bilgi veren Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, “Günümüzde konut kredisi kullananların büyük bölümünü ücretli çalışanların oluşturduğu gerçeğinden hareketle, yenilikçi yaklaşımımızla bu kampanyayı hayata geçirdik. Bütün çalışanların kendi evlerini satın alırken geleceğe güvenle bakmalarını istek ediyoruz. böylece, Garanti Mortgage olarak, konut sahibi olurken ödemeleri ile ilgili güvende almak isteyen çalışanları düşünerek, İşsizlik Sigortalı Mortgage kampanyasını geliştirdik. Önümüzdeki dönemde de, bambaşka kampanya ve fırsatlarla konut sahibi olmayı isteyen müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözümlerleri sunmayı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment