Dışişleri Bakanlığı 3 Sözleşmeli Personel Alımı

T.C.
TRABLUS BÜYÜKELÇİLİĞİ

Türk Uyruklu Sözleşmeli Sekreter Imtihan Duyurusu
Trablus Büyükelçiliği’nde münhal bulunan 3 adet Sözleşmeli Sekreter pozisyonuna sınavla personel alınacaktır. ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER : Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı elde etmek, Imtihan tarihi itibariyle 46 yaşından gün almamış elde etmek, en düşük lise ya da dengi okulları ile bu okullarla eşdeğer olduğu Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış tanıdık olmayan okullardan mezun almak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Ağır hapis ya da 6 aydan fazla hapis ya da affa uğramış olsalar deha zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye göstermek, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı bir fiilden dolayı hapis cezasından hükümlü bulunmamak, Erkekler için askerliğini yapmış elde etmek veya yapmış sayılmak, Her türlü iklim koşullarında ödev yapmaya engel durumu bulunmadığını sıhhat kurulu raporu ile belgelemek (Sağlık Kurulu Raporu istihdam edilecek adaylardan istenir), mükemmel derecede Arapça ve Türkçe kavramak, Bilgisayar ve daktilo kullanabilmek. TATBIK İÇİN ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER: Sınava katılma isteğini belirten başvuru dilekçesi (dilekçede, adres, telefon numarası, e-mail adresi gibi temas bilgilerine de yer verilmelidir) Özgeçmiş (CV), Türk pasaportunun aslı veya tasdikli sureti ile operasyon görmüş sayfaların fotokopileri, Nüfus cüzdanının aslı ya da onaylı sureti, Son mezun olunan okuldan alınan diplomanın aslı veya tasdikli sureti (Yurtdışında eğitim görmüş lise mezunları için Eğitim ateşeliklerinden alınacak “eşitlik belgesi”.) Erkekler için askerlik kesin terhis belgesi ya da askerlikle ilişiği olmadığına dair belge Son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet renkli vesikalık fotoğraf, Postayla başvurularda, asılları yazılı sınav öncesinde takdim edilmek kaydıyla, 3, 4, 5 ve 6. sıradaki belgelerin fotokopileri gönderilebilir. SINAV: Sınava girerken pasaport ya da nüfus cüzdanının aslının ibraz edilmesi gerekmektedir. Yazılı Yeterlilik Sınavı: Yazılmış eleme sınavı 6 Mart 2017 günü saat 10.00’da T.C. Trablus Büyükelçiliğinde yapılacaktır.
Sınav konuları:
Türkçeden Arapçaya çeviri (1 saat)
Arapçadan Türkçeye çeviri (1 saat)
Türkçe Kompozisyon (1 saat)
Matematik (1 Saat) Sözlü ve Uygulamalı Müsabaka Sınavı: Yazılmış tatminkarlık sınavında başarılı olan adaylar 9 Mart 2017 günü saat 10.00’da Büyükelçiliğimizde yapılacak sözlü ve uygulamalı müsabaka sınavına ağırlama edileceklerdir.
Sözlü Sınav Konuları : Genel Kültür, Türkiye ve Dünya Coğrafyası, Osmanlı Tarihi, Türk İnkılap Tarihi.
Uygulamalı Imtihan Konuları : (Bilgisayarda) Daktilo sınavı KULLANIM TARİHİ: Başvurular en geç 18 Şubat 2017 günü mesai bitimine değin Büyükelçiliğimiz Shara Zawiya Dahmani adresine ulaşacak şekilde veya mesai saatleri içinde (hafta içi her gün 09:00 -14:30 saatleri aralarında) kanımca yapılabilir. Postayla yapılan başvurularda meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan Büyükelçiliğimiz sorumluluk sahibi değildir. SINAV YERİ: Yazılı Sınav: T.C Trablus Büyükelçiliği-Shara Zaviya Dahmani, Trablus
Sözlü ve Uygulamalı Sınav: T.C Trablus Büyükelçiliği -Shara Zaviya Dahmani, Trablus
Tel     : + 218 21 340 11 46
Fax    : + 218 21 340 11 40 - 41- 43- 44
E-mail: embassy.tripoli@mfa.gov.tr
  sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment