1 Mart 1988’da sigortalı oldum - Yaklaşık 8270 gün pirim ödemem var - Ne zaman emekli olabilirim?

Prim yeterli 50 yaşı da doldurmanız gerek


Soru: 2 Şubat 1973 doğumluyum. 1 Mart 1988’da sigortalı oldum. Yaklaşık 8270 gün pirim ödemem var. Ne süre emekli olabilirim?
Vedat AYAR
Cevap: SSK’da emekli olmak için; 25 sene sigortalılık süresi, 5375 gün prim ödeme ve 50 yaş şartlarına tabisiniz.  Prim ödemeniz yeterli olduğundan bundan daha sonra prim ödemeseniz de, 50 yaşınızı dolduracağınız 2 Şubat 2023’de emekli olabilirsiniz. 
Ekrem SARISU - POSTA

SSK VE BONO-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA


Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SGK Sorularınız İçin Yazın:
emeklilikuzman@gmail.com

SSK ve Senet-kur Emeklilik Hesaplama

En erken nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?

Emeklilik durumunuz hakkında merak ettiğiniz soruları emeklilikuzman@gmail.com adresine gönderebilirsiniz!


Emeklilik Soru Yanıt Etiketleri

Senet-kur prim borcu Tahvil-kur prim borçlanması Bono-kur prim borçları Senet-kur primi öderken SSK emeklilik Bono-kur sigortalılığının sona ermesi ve bildirimi Bono-kur sigortalılıklarının sona ermesi ve bildirimi bağ-kur terki senet-kur tescili Bono-kur Toptan Ödeme Senet-kur ve SSK hizmet birleştirme Bağ-kur Yaştan Emeklilik Tahvil-kur'a bildirilmeyen arşiv Bono-kur'dan çıkış Senet-kur'dan çıkış yolları Tahvil-kur'dan emekliyim Tahvil-kur'lu kılan ücret kaydını kapatarak Bağ-kur'u sonlandırmak Senet-kur'lu sayılma Tahvil-kur’a Bildirilmeyen Ödenti Kayıtları Bağ-kur’a Fazla Ödenen Paralar Senet-kur’dan SSK’ya Geçiş Bağ-kura bildirilmeyen aidat kayıtları Bono-kura kullanım Senet-kura tescil Bağkur borcu ve SSK emekliliği bağkur borcundan kurtulma bağkur borcunu iptal ettirme Bağkur borç çıkarttı bağkur emeklilik hesaplama Bağkur'dan SSK'ya geçiş bağkura bitmiş kayıt olma bağkurda toplu ödeme bağkuru kapatıp her yerde açma bakkal dükkanı Banka Değişikliği Talep Formu Banka kredisiyle emeklilik Bankacılık ve ticaret lisesi stajı barkod doğrulaması bayan sigortalı Bayan sigortalılar Bayram harçlığı
sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment