Ondörtüç Pendik’te Vadeler 240 Aya Kadar Uzadı

Gayrimenkul sektörünün kayda değer isimlerinden biri olan İnsay Yapı, Pendik’te yapı ettiği Ondörtüç Pendik’te vadeleri 240 avuç içi değin çıkardı. Cazip fiyat avantajlarıyla yatırımcısının karşısına meydana çıkan Ondörtüç Pendik’ten ev elde etmek isteyenler, bundan böyle 20 yıl vadeyle konut sahibi olabilecek. 20 sene vadeli konut seçeneğinin konuşulduğu bu günlerde ilk hamleyi atan İnsay Yapı, Ondörtüç Pendik projesiyle orta gelirli vatandaşların işini kolaylaştırmayı hedefliyor.

Türk ekonomisinin bel kemiği olarak görünen konut sektörünü yeniden can vermek namına, bir dizi incelemeler yürütülüyor. Hemen ise sektörde 20 sene vadeli gayrimenkul satışlarının önünü açabilmek için sektör yetkilileri yeni bir seferberlik için kolları sıvadı. Bu kapsamda gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından biri olan İnsay Yapı, büyük bir hücum yaparak Ondörtüç Pendik’te vadeleri 240 avuç içi dek uzattı. Çekici fiyat avantajlarıyla yatırımcısının karşısına meydana çıkan İnsay Inşa, Ondörtüç Pendik’deri ev sahibi olabilmek isteyen tüm orta gelirli vatandaşların hayalini 20 sene vade kolaylığıyla gerçeğe dönüştürmeyi hedefliyor.

İnsay Inşa Idare Heyeti Başkanı İhsan Çulhalık, konut kredisi vadelerinin 20 yıla uzaması konusunda yapılan çalışmaların büyük bir seferberliğe dönüştüğünü belirtti. Türk ekonomisinin bel kemiği olarak görünen gayrimenkul sektörünün hareketlenmesi adına yapılan bu çalışmayı takdirle karşıladıklarını söyleyen Çulhalık, bu projeye öncülük etme namına, ilk hamleyi atmak için harekete geçtiklerini açıklama etti.

İnsay Inşa’nın Pendik’te yapı ettiği Ondörtüç Pendik’te 240 ay vade seçeneğini uyguladıkları müjdesini veren Çulhalık, “Artık Ondörtüç Pendik’cilt konut sahibi olmak hayal yok” dedi. 240 ay vadeli konut kredisiyle borçların daha uzun vadeye yayılabileceğini anlatan Çulhalık, yatırımcıları için ellerinden gelen bütün kolaylıkları karşılamak için çalıştıklarını söyledi.

Yatırım değeri yüksek proje

2018 yılı sonunda teslim edilecek Ondörtüç Pendik’in çoktan kaba inşaatının yüzde 70’i bitmiş durumda. Pendik’in göbeğinde bulunan proje, yatırımcısına ayrıcalıklı bir yaşam fırsatı sunuyor. Yatırım değeri yüksek olan Ondörtüç Pendik, bu özelliğiyle alıcısına gelecek vadediyor. 9 bin metrekarelik bir bölge üzerinde hayata geçirilen Ondörtüç Pendik, 241 daire ve 23 ticari birimiyle Pendik’e yeni bir bedel kazandırıyor. Barbar inşaatının yüzde 70’inin tamamlandığı projede üç alıcı konut seçeneği bulunuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Ondörtüç Pendik’te daire büyüklükleri sırasıyla sıradan 68, 103 ve 146 metrekare olarak belirlendi. Projede, 1+1 dairelerin fiyatları 215 bin TL, 2+1 dairelerin fiyatları 270 bin TL ve 3+1 dairelerin fiyatları ise 420 bin TL’den müşteri buluyor.
Ayrıcalıklı yaşam

24 saat güvenlik hizmetinin yer aldığı Ondörtüç Pendik’te yüksek koruma dikkat çekiyor. Imtiyazlı hayat konseptiyle inşa edilen Ondörtüç Pendik, yüzme havuzu, kapalı otopark ve dinlenme alanlarıyla tüm rakiplerini geride bırakıyor. Projede ayrıca spor alanları, oturma, yemek yemek ve dinlenme alanları, koşu ve yürüyüş parkuru, kafeterya alanı ve oturma alanları da yer alıyor. Profesyonel site yönetiminin bulunacağı ve her daireye ambar imkanı bahşedilen projede hem mağaza ve restoranlar da olacak.

Basit ulaşım

Pendik’in merkezinde bulunan Ondörtüç Pendik, merkezi noktalara yakınlığıyla uyarı çekiyor. Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne üç dakika mesafede bulunan Ondörtüç Pendik, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ve hızlı feribota ise 15 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment