Milyonları Peşinden Koşturmasına Rağmen İçinde Yatan Apaçiyi Durduramayan 15 Ünlü

Çoğu vakit unuttuğumuz bir gerçek var: Milyonlarca hayranı olan, kitleleri peşinden sürükleyen ünlüler de birer insan. Bunu anlamamız için, onların da bizim gibi olağan birer insan olduğunu göstermek nedeniyle bu içeriği derledik. Eşimizden, dostumuzdan, kendimizden bir parça bulacağımız bu içerikte ünlülerin apaçi pozlarını irdeliyoruz.

1. Rihanna ve akıllara hasar kombini.

Sen ancak koskoca Ririsin. Milyonlar seni örnek alıyor, seviyor, sayıyor... O nasıl bir kombin Allah aşkına?  Kimse mi uyarmadı seni? Hazır başına buyruksun, bu yüzden keza da seviyoruz seni ama şunları biz giysek topa tutuluruz.

2. Beckham ve yatakta sabahleyin selfiesi

Sabah kalksak ve ilk meslek kendimizi çekip paylaşsak napıyor bu manyak derler fakat bunu yapan Beckham olunca akan sular duruyor natürel. Bitmiş yakışıklısın, seksisin ve daha bir sürü şahane özelliğin var ama bunu da yapma be bro!

3. Kylie Jenner ve tuvalet camından selfie.

Şimdi bu olayı yapmayan arkadaşımız değil gibi bir şey. Bunu sen, ben yapsak 'ay apaçi' derler ama Kylie yapınca 2 milyondan pozitif kişi beğeniyor. Ne diyelim, adaletiniz batsın.

4. Miley Cyrus ve bol sümüklü peçete paylaşımı.

Mileyciğim biz de grip oluyoruz, selpak kullanıyoruz, burnumuzu siliyoruz. Bunlar hep hümanist şeyler. Ne gerek var peki böyle bir paylaşım yapmaya? Natürel sen yapınca 'iğrenç' tepkilerinin yerini 'ay ne tatlı' alıyor. Yapacak br şey değil.

5. Ariana Grande ve mahalle oturuşu

Bu oturma şekli sayemizde dünyaya yayılmış bir trenddir arkadaşlar. Bunu yapan gençlerimizi, delikanlılarımızı hor görmeyelim bundan böyle. Bakın dünyaca meşhur isimler bile yapıyor.

6. Beyonce ve kuma gömülme pozu

Sadece tatil yörelerinde amcalarımız, teyzelerimiz yapıyor sanıyordunuz değil mi bunu? Dünyaca meşhur bir starda olsan demek fakat kuma gömülmeyi eğlenceli bulabiliyormuşsun. Yazın sahilde falan insanları kuma gömülü görür görmez 'ay kıro' demeyin bundan daha sonra.

7. Nicki Minaj ve anneanne terlikleri

Misafirliğe gittiğimiz evlerde başlıca bu terliklerden verilir bize. Natürel bunları giyip dışarı çıkanımız yoktur diye umuyorum. Sizi siz olun Minaj'a uymayın. Böyle bir moda varsa da yürekler bu modayı kaldırmaz.

8. Vin Diesel manzaranın tadını çıkarırken

Cilalı abicim çok güzel vücudün var, saygı duyuyoruz her zaman. Fakat bari sen yapma şu manzaradan ekmek yeme işini. Bırak çoluk, çocuk nasiplensin. Bu kadarı da artı gerçekte.

9. Paris Hilton ve 'ay bayılıcam' pozu

Sevgili Paris şirin olduğunu sanıyorsan hiç değilsin. Sana bu roller, bu pozlar yakışmamış. Ne o böylece tavırlar. Efendi gibi pozunu ver, çekimini yap, paranı al. Başka da bir şey demiyoruz.

10. Robert Pattinson ve emekli dede beresi

Şunu ülkemizde bir genç taksa neler dersiniz neler. Fakat elin oğlu takınca 'ay yerim' değil mi? Bizce değil. Biz takınca apaçi oluyorsak, Pattinson da apaçi olacak.

11. Amanda Cerny ve göz kanatan photoshopu

Amanda bitmiş bize yanladın ülkemiz insanı da seni fazla sevdi. Fakat bu nedir derhal? Photoshopu bulan birey, bu işi uzmanlık seviyesinde yapan cümbür cemaat ağlıyor şu lahza. üstelik bizim photoshoplarımızı beğenmezler, peh.

12. Cara Delevingne ve kafasından büyük balonu

Oradan patlatmak için uzanan bir eli görür gibiyim şu lahza. Böyle fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaşsanıza neler oluyor bir deneyelim. Beğen, hoşlanmama yarışı olsan %90 beğenilmeyeceğine iddia yapıyorum Natürel bunu yapan meşhur biri olunca 500bin beğenme geliyor.

13. Gigi Hadid ve Urfa sıra gecesi oturuşu

İşte hoş ülkemizin dünyaya sunduğu değerlerden biri daha. Dünyaca meşhur bir modelle yaşam buluyor. Bu pozu biz versek 3 birey beğenir, yalan yok. ☹️

14. Adriana Lima ve ben de spora gidiyorum kanıtı resim

Bu modalar geçti Adriana. Bizde bile yapan değil diyebiliriz bunu artık. Yapan da prim yapmıyor. Işlenmiş senin bu fotoğrafını 3 milyon kişi beğenmiş olabilir biz beğenmedik.

15. Cristiano Ronaldo ve 'arabam var' pozu

Dünya apaçilik tarihinin altın çocuğu Ronaldo... Sen almayacaksın da bu arabayı kim alacak canım benim. Bitmiş aldın da o poz nedir yani? Biz yapsak 'görmemişin bir arabası olmuş' durumu olacak sende bu durum değil tabii. Ne yapalım felek...

sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment