Manisa Yunus Emre SYDV Büro Memuru Alım İlanı

Büro Görevlisi İşe Alım Talebi Son Başvuru Formu : 13.01.2017 İl MANİSA İlçe YUNUSEMRE Alınacak Sayı 1 Alıştırma Şekli BELIRSIZ SÜRELİ Ünvan OFIS GÖREVLİSİ Tanımlama - Bilgisayar ve ofis programlarını iyi derecede kullanabiliyor edinmek.(Buna ilişkin olarak transkript belgesi veya M.E.B. bünyesinde yada bu bakanlığın izni ile çözülmüş kurslardan alınan sertifikaya sahip olmak.) 
- asgari 4 Takvim Yükseköğretim Kurumlarının örgün eğitim fakültelerinden mezun; öncelikli olarak Sosyal Hizmetler bölümü elde etmek üzere, İktisadi ve Yönetimle Ilgili Bilimler Fakültesi bölümleri, Sosyoloji, Psikoloji, Halkla İlişkiler, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik(PDR) Bölümlerinin herhangi birinden lisans diplomasına sahip almak. 
- B sınıfı sürücü belgesi sahibi olup faal vasıta kullanıyor olmak. 
- Namzet vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 

- A-Özel Koşullar;

1-en az 4 Takvim Yükseköğretim Kurumlarının örgün eğitim fakültelerinden mezun; öncelikli olarak Sosyal Hizmetler bölümü edinmek üzere, İktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi bölümleri, Sosyoloji, Psikoloji, Halkla İlişkiler, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik(PDR) Bölümlerinin herhangi birinden lisans diplomasına sahip edinmek.
2-ÖSYM tarafından yapılan 2015 veya 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS) P3 puan türüne göre en düşük 60 puan almış edinmek.
3-Bilgisayar ve büro programlarını iyi derecede kullanabiliyor almak.(Buna ilişkin olarak transkript belgesi ya da M.E.B. bünyesinde yada bu bakanlığın izni ile açılmış kurslardan alınan sertifikaya sahip olmak.)
4-B sınıfı sürücü ehliyeti sahibi olup etkin araç kullanıyor elde etmek.
5-Başvuru Formu tarihinden itibaren son 1yıl Yunusemre ilçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor almak. (Bu durum İlçe Nüfus Müdürlüğünden alınacak evrak ile belgelendirilecektir.)
6-Sosyal Iletişim becerisine sahip edinmek. (Kendine güvenen, ifade yeteneği yüksek, beşeri ilişkiler konusunda yeterli donanıma sahip, dezavantajlı gruplarla çalışabilecek nitelikte olmak.)
7-Görevini aralıksız yapmasına engel olabilecek gövde, hafıza hastalığı ya da engeli bulunmamak,
8-Öğrenmeye, sürekli gelişime açık olma, açıklanmış vizyon görev ve mesuliyet bilinci içerisinde disiplinli çalışma alışkanlığına, devlet vakarına ve ciddiyetine yakışan ahlak ve tutuma sahip almak.
9-1(Bir) Erkek Büro Görevlisi personeli istihdam edilecektir. sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment