En İyi Ev, En Doğru Fiyata Şenkaya İnşaat’ta!

En doğru lokasyonlarda içten yatırımın adreslerini olarak sizin için araştırmaya devam ediyoruz. Şu Anda Şenkaya İnşaat’ı tanıyalım…

Projelerini İstanbul’un Kurtköy bölgesinde yoğunlaştıran Şenkaya İnşaat, nitelikli yaşamı ulaşılabilir fiyatlarla sunarak sektöre yeni bir bitik getiriyor.

Şenkaya Felsefesi İle Varlıklı Olabilirsiniz!

Idare Heyeti Başkanlığını Boğaziçi Üniversitesi Mezunu İnşaat Mühendisi Ferruh Şenkaya’nın yürüttüğü Şenkaya İnşaat, 1995 yılında yatırım, inşaat ve vaat işleri yapmak üzere kuruldu. Konutta gerçek dünya standartlarını müşterilerine en yerinde fiyatlarla sunan Şenkaya İnşaat, çok kazandıran yatırımlarına doğru lokasyonlarda şipşak devam ediyor.

Kuruluşundan bu yanlamasına iş merkezleri, fabrikalar, otomotiv plazaları, kültür merkezleri, konut ve villa siteleri yapı eden ve 2011 yılında şirket merkezini İzmir’den İstanbul’a taşıyan Şenkaya inşaat; 2011 yılından itibaren ‘Planet’ temalı projeleriyle kalite ve çevre bilincinden ayrıcalık vermeden İstanbul’da etkinlik göstermekte.

Aklınızdaki ev anlayışını aklınızdaki fiyatlarla, bundan başka banka güvencesi ile sunan Şenkaya, Türkiye’de eşine az rastlanır bir şirket profili olarak göze çarpıyor. Konut çalışmalarını İstanbul’un Kurtköy bölgesinde yoğun olarak sürdüren Şenkaya, bölgede hayata geçirdiği Garden Planet ve Blue Planet projelerini sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu, yeni projesi olan Park Planet’in heyecanını yaşıyor.

Garden Planet ve Blue Planet Sahiplerine Teslim Edildi!

Şenkaya’nın ikisi de Kurtköy’de bulunan projelerinden Garden Planet, 1+1’den 4+1’e dek geniş bir yelpazeye sahip olan 370 konuttan meydana geliyor. 21 bin metrekare arazi üstünde yükselen projenin yüzde 70’i, yoğun tempoda çalışan büyük kasaba insanının yeşile olan özlemini giderecek dek yeşil bölge içeriyor. Proje 2014 yılında tamamlanarak sahiplerine teslim edildi.

Şenkaya’nın bir öteki yatırımı olan Blueplanet projesinde 254 adet ev yer alıyor. Yüzde 70’lik kısmı yeşil alanlara bölünmüş olan Blue Planet projesinde daire tipleri 1+1’den 4+1’e dek farklılık gösteriyor. Blue Planet projesi ise 2015 yılında daire sahiplerine teslim edildi.

Düşlediğiniz Hayata Bir Adım: Park Planet

Şenkaya’nın yeni projesi olan Park Planet, Kurtköy bölgesinde 10 bin metrekarelik bölge üzerinde hayata geçiriliyor. Toplam 240 daireden meydana gelen Park Planet projesinde daireler 1+1’den 3+1’e kadar değişen seçeneğe sahip.

Sahiplerine yalnızca konut yok, yeni ve ayrı bir hayat sunan Park Planet projesinde, oyun odaları, açık-kapalı yüzme havuzu, kış bahçesi, yürüyüş parkuru, seyir terası, çocuk oyun parkı, geniş yeşil alanlar ve daha birçok ayrıcalık sunuluyor.

Gerçek Dünya Standartlarına Varmak Artık Fazla Ucuz!

Her ayrıntının dikkatle düşünüldüğü Şenkaya projelerinde istediğiniz standartlar bundan böyle uzağınızda değil. Şenkaya projelerinde hakiki dünya standartları ulaşabileceğiniz akılcı fiyatlarla sunuluyor.

Şenkaya’nın en fazla kalitedeki ev projeleri, her bütçeye yerinde olan ucuz fiyatlar üzerinden, kaliteyi yaşamak isteyen tüketicilerle buluşmaya devam ediyor. Kar payı asgari tutulan projelerde banka güvencesine dayalı satış sistemi ile müşterilerine azami hoşnutluk sunan Şenkaya İnşaat, tip dostu satış sistemi ile de sektörde fark yaratıyor.

Şenkaya Projelerinde Varlıklı Olmamanız İmkansız!

Şenkaya’nın ev projelerinde, yatırıma dönüştürülen daireler, sahiplerine hemencecik kazandırıyor. minimum fiyat üzerinden alınan daireler 2. elde fazla hızlı bir şekilde kendi değerini katlayarak konut sahiplerinin beklentilerini maksimum düzeyde karşılıyor. Yüksek kar potansiyeline sahip olan Şenkaya projelerinde alırken de satarken de yüzünüz gülecek.

Şenkaya Felsefesi Nasıl Zengin Ediyor?

Şenkaya felsefesinde zengin elde etmek için tek yapmanız gereken birincil evinizi almak… Yatırıma dönüştürülen ilk konutunuzu teslim süresine yakın bir tarihte sattığınızda kendini katlayan bir gelir sağlıyor. Aynı felsefeyi ikinci hatta üçüncü eviniz üzerinden uygulayarak minimum zamanda kazancınızı katlayarak varlıklı olabilirsiniz.

İşte Park Planet Projesi Fiyat Listesi!

Şenkaya İnşaat’ın yeni projesi Park Planet’te birbirinden çekici fırsatlar ve uygun fiyatlar sizi bekliyor. Lansman öncesi indirilmiş fiyatlardan yararlanmak için acele edin. İşte Park Planet projesinin aktüel fiyatları:

Şenkaya’dan Yeni Yatırımlar Yolda!

Yatırımlarını Kurtköy bölgesinde sürdüren Şenkaya, müşterilerine kazandırmaya devam ediyor. Kurtköy’de hayata geçireceği Park Planet’le birlikte yeni bir projeye başlayacak olan firmanın bu yeni projesi de benzer bölgede yükselecek. İstanbul’un çeşitli yerlerinde proje planlamaları yapan Şenkaya, yeni projelerinde de müşterilerinin kazancını maksimuma çekerek yüzlerini güldürmeye devam edecek.

sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment