3600 prim günüyle ne zaman emekli olabilirim?

http://www.emeklilikhaber.com/yazi/ssk-ve-bag-kur-emeklilik-hesaplama-2/
3600 prim günüyle ne zaman emekli olabilirim?
1963 doğumluyum. 1981 yılında sigortalı olarak işe başladım. 765 prim günüm var. 1983, 1987 ve 1994 doğumlu 3 çocuğum var. 3600 prim günüyle ne süre emekli olabilirim? Ö. Demir
3600 prim günüyle 4/a (SSK) statüsünden emeklilik için 58 yaş şartına tabisiniz. 3600 prim gününü tamamlayıp, 58 yaşınızı doldurduğunuzda emekli olabilirsiniz. Yetersiz prim gününüz için doğum borçlanması yapabilir, 1230 güne değin isteğe tabi sigortalı olarak prim ödeyebilirsiniz.


 Sezgin ÖZCAN - SÖZCÜ

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA


Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SGK Sorularınız İçin Yazın:
emeklilikuzman@gmail.com

SSK ve Bono-kur Emeklilik Hesaplama

En erken nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?

Emeklilik durumunuz hakkında merak ettiğiniz soruları emeklilikuzman@gmail.com adresine gönderebilirsiniz!


AŞAĞIDAKİ KONU BAŞLIKLARI İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:


3600 günden emeklilik sorularınıza cevaplar

2 çocuk için 4 yılı borçlanarak 3600 günden emekli olabilir miyim? 3600 Günden Yaştan Emeklilik Başvuruları Emeklilik için geriye doğru dönük olarak toplu ödeme yapmak olası mü? En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti Erkek sigortalıların 3600 günden SSK emeklilik şartları hk. Erkek sigortalıların 55 yaşında 3600 günden emeklilik şartları Hanımım 3600 günden ne süre emekli olur? Bayan sigortalıların 3600 günden SSK emeklilik şartları hk. Kadın sigortalıların 50 yaşında 3600 günden emeklilik şartları Birincil sigorta başlangıcı 2000 yılı ve sonrası olanlar doğum borçlanması yaparak 3600 günden emekli olabilecekler mi?

Askerlik Borçlanması

2000 yılında işe giren erkek sigortalılar nasıl 3 sene erken emekli olabilir? 24 ay askerlik borçlanması tutarı ne kadardır? 550 gün askerlik yaptım erken emeklilik için ne dek askerlik borçlanması yapmam gerekiyor? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yanıtladı! -Yeni !! Askerlik Borçlanmasıyla Erken Emeklilik Askerlik Borçlanmasıyla Erken Emeklilik İçin Askerlik yapılan Sürenin Kaç ayını veya gününü borçlanmak yeterlidir? Askerlik borçlanmasını kaç gün olarak ödediğimizi unuttum öğrenmek için ne yapmalıyım? Askerliğini SSK işe giriş tarihinden sonra yapanların askerlik borçlanmasına ihtiyacı var mı? Babamın 650 gün ödenmiş sigortası var kendisini hangi yolu izleyerek emekli edebilirim? Bono-kur Askerlik Borçlanması Başvuruları Senet-kur giriş tarihinden sonradan askerlik yapanların borçlanması emeklilik şartlarını değiştirir mi? Tahvil-kur'da Askerlik Borçlanmasıyla Nasıl Emeklilik Yaşı Aşağıya çekilir? Bağ-kur'dan SSK'ya geçişte askerlik borçlanması son 1260 günün hesabında dikkate alınır mı? Emekli olma yaşımı rica etsem öğrenebilir miyim? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yanıtladı!  SSK Askerlik Borçlanması Başvuruları SSK emekliliğinde işe yaramayan askerlik borçlanması Bono-kur emekliliğinde kimlerin nasıl işine yarar? SSK'da Askerlik Borçlanmasıyla Erken Emeklilik Kimler İçin Geçerlidir? Toplu para yatırıp emekli edinmek için 2006 yılında Ziraat bankasına 1000 lira civarında para yatırdık böyle bir yasa var mı? Yaşı bekliyorum askerlik borçlanması yaparsam emeklilik yaşım geri gelir mi? Birincil işe giriş tarihinden önce yapılan askerlik süresinin borçlanılması halinde emeklilik yaşı değişir mi? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yanıtladı! 
sizlere www.ensonhukuk.com farkıyla sunulmuştur
Sonraki
« Önceki
Önceki
Sonraki »
Thanks for your comment